42 tankar om “:-(

 1. sofie kurtish says:

  Hello Bobby,
  Im sorry for your loss. I have seen your work and I think you are extremely talented. I have seen you twice in the street ,one time you were going into a cab and i wanted to appraoch you but I was shy, I am a make up artist from NewYork and I also attended FACE stockholm make up school here in stockholm. I am working freelance at the moment and was wondering if you needed a make up artist. I can send you some of my work if you send me your email. My moblie is:0722933901
  Best wishes,
  Sofie K.

 2. Nicole says:

  Kära du.
  Underbara kära du. Jag hoppas verkligen att du tar din tid till allt vad du behöver. Jäkta inte fram någonting, utan låt tiden skölja över såren. Jag tänker på dig, ofta. Jag ville bara säga dig att det är många här ute som stöttar dig stort Bobby och vi önskar dig allt det bästa framöver.
  Lots of love

 3. sara says:

  Det gör verkligen ont i hjärtat att läsa det du skriver. Jag kan inte ens föreställa mig vad du går igenom. Jag hoppas verkligen att du kan börja leva igen snart. Han kommer alltid att finnas hos dig, men det vet du redan. Ingen människa borde få gå igenom det du har gjort.
  Det kommer kännas bättre snart. Du är en av dom finaste människorna som finns, jag hoppas att du vet det. Skickar med en riktig styrkekram.

 4. Anna-Karin says:

  Styrkekram <3 Jag vet vad du går igenom. Det är tufft. Min dotter gick bort i Februari. Hon blev bara 18 år. <3 Kram fina Bobby!

 5. Anna-Karin says:

  Styrkekram! Jag vet vad du går igenom. Förlorade själv min dotter i Februari. Hon blev bara 18 år. Det är hemskt och smärtsamt det vi går igenom. Kram <3

 6. Heippan says:

  Jag vill börja med att säga hur ledsen jag är för din skull, det gör så ont i hjärtat att förlora något så fint som sin kärlek.
  Det är första gången jag läser din blogg och jag brukar inte vara känslig men efter det du skrivit fick tårarna rinna ordentligt!
  Det må ta tid att bearbeta sorgen efter en så stor förlust, men det blir bättre, det lovar jag. Och ta den tid du behöver att återhämta kraft. Känner du dig ledsen, gråt. Känner du dig arg, va arg! Känner du glädje, var glad. Men håll ingenting inne, speciellt inte tårar för det gör bara mer ont när det väl kommer ut. Jag själv har fått uppleva senaste året en stor förlust, mitt efterlängtade barn, så hang in there!!! Önskar dig all lycka framöver och ta hand om dig!!

 7. Danka says:

  Du ska veta att jag tänker på dig så mycket hela tiden. Vi känner inte varandra, men ändå har jag alltid tänkt positiva tankar om dig och önskat dig all lycka och välgång. Att få läsa om dig och din kärlek och vad som hänt, gör ont i själen och hjärtat! Man glömmer aldrig, tårar blir färre och smärtan lindras. Men aldrig att man glömmer tårarna eller smärtan!
  Det finns en mening med allt i livet, och man kan ställa sig frågan varför just han och varför just nu!!! Tänk så mycket han har lärt dig, inspirerat och säkert förändrat dig. Jag har svårt att se och finna svaret på frågan, ”vad meningen var…..”
  Sänder dig styrka!

 8. Hanna says:

  Styrkekramar kommer här!!!! grät när jag läste inlägget om begravningen.. Livet är så orättvist. Vill att du ska veta att du är otroligt stark, att jag beundrar dig och din vilja. <3

 9. Petra says:

  Tänker på dig Bobby, var nu rädd om dig.. Du såg så himla ledsen ut på Natacha Peyres nya bilder, man såg sorgen i dina ögon och det gjorde mig ont att se.. Som sagt, var nu rädd om dig.. En massa styrka till dig.

 10. Linda says:

  Vet att det inte hjälper dig något i din sorg..men Jag tänker på dig ofta och det är så orättvist i detta liv.Hoppas att det blir lite lite bättre för varje dag:-(Känner inte dig och har aldrig sett dig i verkligheten,men du verkar vara en fin och god människa.Kommer fortsätta läsa din fina blogg<3

 11. EL says:

  Lider med dig fina du! Jag hoppas att du har massa vänner hela tiden runt omkring dig som ger dig kärlek o styrka! För en jävla fet STOR kram hade du fått av mig just nu och önskade att jag kunnde hjälpa dig om jag kännde dig! Massor med styrke kramar!

 12. Melinda Sundsten says:

  Beklagar sorgen! Verkligen! Hoppas du orkar och förstår att det som skulle göra han gladast av allt är om han får se dig glad igen! Men ta sorgen på allvar och ta den tid du behöver. Beklagar 🙁 <3

 13. Vickan says:

  Det gör ont i hjärtat och jag ryser i hela kroppen när jag läser vad du skriver. Jag hoppas du kan lära dig leva och bli lycklig igen, även om det kommer ta tid. All kärlek till dig.

 14. Isa says:

  Hej Bobby!
  Att förlora någon som man tycker om och älskar är som tortyr.
  Så vidrigt smärtsamt att inga ord kan beskriva känslan.
  Det enda man vill är att få tillbaks den man älskar.
  Jag läste någonstans,,,,
  ”Att dö är som att gå genom en tunn vägg av papper. På andra sidan finns en
  värld som är lika verklig som vår, där människorna kommunicerar med varandra precis som
  vi, fast på en annan våglängd. Två världar med en papperstunn vägg emellan”
  Ganska tröstande tycker jag. Tänk om……….
  Jag tror kärleken övervinner allt även döden. Att de finns vid vår sida och hjälper oss och att vi får mötas igen.
  Vår uppgift på jorden kanske är att gå igenom vissa saker för att växa och kunna förstå andras lidande. Känna empati och veta vad verklig kärlek är. Sorgen är kärleken pris sa någon.
  En 3-årig liten kille hade funderingar kring sin morfars begravning. Det var mycket tankar och frågor kring det där med kistan.
  Han utbrast aha är det en skattkista som morfar ska ligga i?
  Tycker det är fantastiskt charmigt och vackert det han kom fram till. Vi lägger det dyrbaraste vi har i en kista, alltså en skattkista.
  Vår alldeles egna skatt.
  Ta hand om dig ♥
  Kram

 15. emel says:

  I am så sorry for you Samuel look like angel ,, and med angels New .. bee för honom du kommer känna deg stark … gud vid you .. stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *