250julklappar runt granen till 8per

250julklappar runt granen till 8personer. Jag vet att jag kommer att få massor av julklappar. Brukar få med mig flera påsar med presenter hem med mig varje år av familjen Gidlöf. Hoppas på att det bli några i år oxå:) vilket jag tror att det kommer att bli. Om ni kollar inlägg från förra året då jag var här ser ni att jag fick mer än förväntat. Jag kommer att lägga upp om högst 1timma eller två, för detta kommer att ta riktigt långt tid då varje paket öppnas av en person i och hittills har jag redan fått fyra paket:) stor jul kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”250julklappar runt granen till 8per”

  1. Hej bobby , följer din blogg dagligen och älskar verkligen din personligthet. Men nu har jag ett litet dilemma här, jag har brunt hår och jag skulle gärna vilja gå över till mörkblondt/ljusbrunt hår. Ska jag då slinga tills det blir ljust , eller sliter det för mycket på håret?
    Tacksam för svar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *