5 månader sen mitt allt, min Samuel lämnade oss,

20121115-213606.jpg 20121115-213725.jpg Nu har det gått 5 veckor sen jag skrev nåt om mig eller min älskling…. Jag åkte till Turkiet direkt efter Samuels begravning i somras eftersom hans bortgång har tagit så hårt på mig som inget annat gjort innan i mitt liv 🙁 Att mista alla pengar i världen eller allt materiellt som finns, går nog inte att jämföra med detta…. Enda trösten efteråt var att umgås med mina närmaste vänner som hjälp mig massor men den största trösten har jag fått av Samuels fina fina familj som jämt funnits där för mig och Samuel senaste 7 åren. Jag älskar dom som min egna familj. Sen har jag självklart min familj som stöttat mig massor i denna svåra sorg. Jag var i Turkiet med min bästa mamma Emelie , pappa Isa , syster Emma, syster Ninni, hennes man Chabbe och deras döttrar Emelie och Leila som gav mig så mycket kärlek, speciellt lilla Emelie som gett mig mest kärlek och energi i Turkiet så att jag faktiskt kunde skratta lite mellan gråtande och all sorg. Lilla Emelie är så förstående och smart, hon pratade hela tiden om Samuel och hur mycket hon älskar honom och saknar honom. Hon gav mig sån styrka av sann barn kärlek. Det är så viktigt att våga prata känslor med barn. Hon är snart 4 år men vet att vi älskade varandra och hon tittade ofta på Samuels video med mig. Barn kan förstå att det är ok med kärlek mellan två män eller två kvinnor om vi vuxna talar om det för dom och då menar jag inte att ni vuxna behöver gå in på detaljer utan lättare att säga till barnen att det är bästa kompisar som älskar varandra och att det är ok att ha en livskamrat som är av samma kön, för när ni förklarar kärlek mellan en man och kvinna så går ni inte heller in på detaljer och då menar jag den sexuella biten,,, inte som vissa syrianer , muslimer eller andra med utländsk påbrå som förbannar och förbjuder dessa samtal med sina barn, då syftar jag på vissa i släkten men detta är en pik till alla människor med fördomar mot andra raser eller mot gay, era barn lär sig bara vad ni förklarar för dom. Lättare att förklara för sina barn att alla raser samt läggningar är lika värda som människor och inte tabu på nåt konstigt sätt, så ska ni se att barnen förstår mer än ni tror. Sen är det ok om ni inte gillar andras läggning men respektera alla som medmänniskor för det är ingen som dömer er efter era val i livet. Live your own life Men nog om detta och jag kommer inte att hänga ut några specifika namn som betett sig illa mot mig och Samuel utan ni som tar åt er får göra det… Det finns även flera sk vänner som tagit avstånd från mig efter allt detta och det är verkligen trist eftersom jag blir så sårad, då det är vänner jag verkligen brydde mig fruktansvärt mycket om. Jag är bättre än så , jag kommer fortsätta att gå med huvudet högt och känna mig älskad. Det var nåt Danny sa till mig för några veckor sen att jag skulle göra:-) Apropå Danny Saucedo så kan jag bara säga att det är sann kärlek från den mannen, han har funnits där jämt samt spelat in en egen låt till mig och Samuel som jag bara älskar. Det var No Promisses med Shne Words som Danny gjorde om till en mycket finare version som spelades på begravningen. Kommer kanske att lägga upp den vid senare tillfälle. Linda Thelenius (Rosing) har oxå hjälpt mig massor med allt efteråt, hon har kommit hit några dagar i veckan och väckt mig med en kopp kaffe. Innan jag hunnit vakna till ordentligt har finaste Linda städat och fixat i ordning här hemma, sånt som min älskling gjorde har hon underlättat för mig. Sen är det många vänner som hjälpt mig i denna svåra stund, Alex shirpey, Hussein Ali, Gabriella Elio , Sindre Moskvil, Vanessa Lopez ,Una Av, min syster Ninni och kusinerna Barcefer är bara några namn som nämns här men vännerna är flera:-) 20121115-213820.jpg Leila och Emelie Botros gav mig sann kärlek i Turkiet. Älskar dessa tjejer massor, vilket jag gör med alla syskonsbarnen :-)) efter Turkiet resan med min familj flög jag hem direkt till min svärfars begravning, Samuels bästa pappa Leif Gidlöf R.I.P we love u20121115-220530.jpgTillbaka till varför jag skriver detta inlägg och det är mest för min egna skull men självklart vill jag tala om för alla vänner bekanta och er som jag inte känner… Jag vill tala om att jag mår lite bättre, att jag jobbar halvtid vissa dagar och det känns skönt att klippa igen…. Trots saknaden efter mitt allt så måste jag komma tillbaka till min vardag så gott det går men det gör fruktansvärt ont i hjärtat men jag gör detta för min och Samuels skull…. Jag var även på en resa med Samuels syster Zandra Gidlöf , bror Simon Gidlöf och min bästa svärmor Lena Gidlöf som även är min familj. Vi åkte till Wien för att komma bort från våran mörka vardag… Vi hade det super mysig ihop, åt god mat varje dag, shoppade och kollade in alla fantastiska kyrkor, slott och sevärdheter 🙂 Jag älskar verkligen min Gidlöf familj som är finare än fina. Självklart kändes det super tomt att inte våran älskade Samuel eller hans pappa Leif inte fanns med oss, vart lite gråtande då och då men vi hade det super mysigt ihop ändå trots omständigheterna 🙁 Deras anda var med oss ändå ; 20121115-213929.jpg 20121115-214012.jpg 20121115-214101.jpg 20121115-214111.jpg Jag var även i Dubai förra veckan med Gabriella Elio. Vi hälsade på Neda min fina kollega som bor där. Vi sola, bada shoppa och njöt av värmen. Hälsade även på Agneska , Paul och deras söta lilla son Leonardo:-) Jag hälsade även på min vän Nina Zandnia som tagit Dubai med storm. Nina jobbar som tv reporter och massa annat inom tv media. Nina har även lanserat sin egna kläd kollektion. Super snygga klänningar som kommer att sälja som smör… Sista kvällen var fantastisk eftersom det var kvällen då Nina hade sin lansering av sin kollektion Nina Z på lyxiga Hotel Kempinski på Palmen. Bland gästerna satt även Dubais Royalty family 😉 inte illa och sen var flesta heta namn inom arabvärlden där… Jag och Gabbi tog taxi direkt i kostym och aftonklänning direkt till flygplatsen kl 00.15.. Flög hem 02.00 landade i Oslo sen missade flyget till Sthlm. Snacka om att jag vart så irriterad då det var norwegians eller flygplatsens fel men jag behöver inte gå in på detaljerna, jag tog ett 2 timmar senare flyg hem. Väl på Arlanda vart jag hämtad av gulliga AnnaKarin och Svante som körde mig direkt till Örebro… Vi hade 5 månaders åter träff för Samuel. Det var endast familj och släkten som samlades, alltså inga vänner förutom Linda och några till men denna träff var mest för all
a inblandade som är släkt med Leif och Samuel Gidlöf. Min mamma Emelie Oduncu var oxå på plats, även min syster Ninni Botros och hennes do
tter Leila. Jag kom nästa 3 timmar försent men hann med sista 4 timmarna så det var väl ok. Sen som jag kvar hos svärmor och myste bara vi två. Dagen efter myste med Zandras barn Sixten och Melker som jag och Samuel är morbror till;-) jag klippte även sötisarna… Ok nu har jag snabb resumerat lite om dom senaste månaderna samt hur jag mår. Jag kommer nog inte att blogga på ett tag utan detta gjorde jag ikväll mest för att tala om att jag är mår lite mer ok än tidigare men självklart gråter jag varje dag för Samuels bortgång men jag vill inte prata om det här på bloggen utan det är nåt jag tar med mina nära och kära… Vill passa på att önska alla en underbar helg och snälla var mer snälla mot varandra samt säg snälla saker till varandra då livet kan vända på nolltid Love your Bobby Oduncu ; ; ; 20121115-214213.jpg 20121115-214335.jpg 20121115-214728.jpg <;<;<;gabbi och Karam fick mig att skratta massor, det var nåt både jag och Neda behövde just nu 20121115-214844.jpg ; 20121115-215020.jpg 20121115-215054.jpg 20121115-215109.jpg Sååååååå här mycket älskar min min SAMUEL ;

40 tankar om “5 månader sen mitt allt, min Samuel lämnade oss,

 1. Semir says:

  Så bra skrivet Bobby, öppenhjärtigt och vackert!
  Hoppas verkligen att du får all den hjälp och stöd som du behöver av dina nära o kära.
  Tänker på dig, kram Bobby!

 2. Catarina i Sthlm says:

  Åhhh Bobby, sååå fint skrivet av dig <3 <3 <3
  Tårarna kom….underbart att du har dina vänner som ställer upp samt familjen <3 <3 <3 önskar dig allt gott i livet <3 <3 <3

 3. frida says:

  Åh jag blir så ledsen över allt som har hänt dig och samuels familj och alla nära&kära. Du är SÅ stark Bobby, jag önskar dig verkligen allt gott i framtiden och hoppas att du någon gång träffar en ny man som du blir kär i och lever lyckligt, även fast samuel alltid kommer vara din största kärlek. Du verkar vara en så fin person, världen är så jävla orättvis ibland.
  Kramar

 4. Gopi Singh says:

  Så underbart skrivet Bobby.
  Våga prata, våga vara och våga älska den man lever med.
  Så mycket kärlek från oss i Göteborg.
  Sköt om dig.

 5. Rita says:

  Hej Bobby.
  Jag är själv syrian och vet vad du menar med att vårt folk inte är så accepterande.
  Jag tycker att det är hemskt att vi inte har utvecklats det minsta mentalt. Detta leder till att folk har så mycket fördomar om syrianer, vilket jag inte ser som fördomar längre, utan som fakta.
  Jag arbetar på ett stort svenskt företag och kan ibland inte skydda mitt folk när svenskarna säger något, de har ju rätt..
  Jag tror att kärlek är kärlek. Det spelar ingen roll vem som älskar vem, det som räknas är att det finns kärlek. Synd bara att vårt folk är så hjärntvättat.
  Jag känner inte dig eller din släkt, men kan säga att 90% av allt skitsnack är avundsjuka. Du är framgångsrik, snygg, och öppen med din homosexualitet. Något som många syrianer inte är. Allt är ajbo. Det är pinsamt att folk fortfarande tänker så.
  Vill bara säga till dig att du ska leva ditt liv och inte bry dig om idioter. För dom finns överallt, och kommer att hitta fel i allt, då det ligger i deras natur.
  Det är ditt liv!
  Hubo fron Rita.

 6. Anna says:

  Hej Bobby… Låter bra att du börjar komma tillbaka till din vardag… Är verkligen ledsen för din skull, att förlora sin kära livskamrat kan inte vara lätt… all styrka jag har vill jag skicka till dig…
  Du skriver jättebra, men snälla ha lite styckeindelning… blir så jobbigt att läsa annars…
  Lev väl och var rädd om dig!!

 7. Jenny says:

  Så sant i det du skriver Bobby.
  Jag är själv uppvuxen väldigt kristen.
  Har gått till kyrkan sen jag var liten.
  Min mamma är också väldigt kristen.
  Ändå så har massor av de inklusive min mamma starka åsikter och relation mellan samma kön.
  Därför har jag tagit avstånd ifrån deras lilla värld.
  Jag tycker att det är så mycket dubell moral att tro på Gud och alla ska vara lika värda och inte döma någon, när det är exakt det de gör. I svåra stunder brukar människor vissa sin rätta sida.
  Och även om man blir ledsen så iefterhand så är jag glad att slippa såna människor i mitt liv.
  Hoppas av mitt hjärta att du kommer att må bättre och bättre, lite på lite.
  Det tar tid. Massor av kramar till dig ❤

 8. Stina says:

  Vad skönt det kändes när jag loggade in hit igen och såg att du skrivit… Jag har egentligen aldrig läst din blogg, men förlusten av Samuel och allt fint du skrivit om honom rörde mig så djupt att jag har kommit tillbaka gång på gång för att se hur det går.
  Vägen till att må helt bra igen är lång, och det finns inga garantier på att du någonsin kommer att må så bra som du gjorde med honom. Men du är stark, det ser jag i allt som du skriver och den respekt du har för människor du möter och håller nära i ditt liv. Det blir bra, tänk framåt och inte bakåt så kommer du dit.
  Kärlek <3

 9. anna says:

  Skönt att höra att du mår lite bättre. När vi var och skulle välja gravsten till svärfar så sa kvinnan där. Att hon inte trodde att smärtan blev mindre med tiden utan att man lär sig leva med den. Det är nog så. Önskar dig allt gott, du verkar vara sån underbar person. kram

 10. H says:

  Fördomar är det ett av dom värsta faktum som finns. Men var man än vänder på skallen kommer det finnas någon som viskar om en. Det spelar ingen roll om man är gay/utlänsk (även om dessa grupper är mer utsatta än andra.) Vi svenskar ska tycka till om så mycket och verkar göra allt för att trycka ner dem som inte är som andra. Och hur är dom själva? Säkert konstiga i andras ögon.
  Jag har två barn och när dom blir såpass stora att dom börjar undra över andras sexuella läggning tänker jag säga precis som det är: Att två tjejer eller killar kan bli förälskade i varandra, precis som en tjej och kille kan bli.
  För har jag lärt mig något över åren så är det att acceptera andras olikheter och i stället se det som något bra, att det vi ser som ”normalt” kanske bara enbart finns i våra egna huvuden.
  Stor kram till dig. Du är en verklig kämpe…Ta hand om dig!

 11. Daniella says:

  2011 valde min vän att avsluta livet, och det alldeles för tidigt, endast 19 år ”gammal”. Sorgen blir inte mindre med tiden men man lär sig att leva med den, precis som det står här ovanför i en annan kommentar. Det finns dagar och tillfällen då det är jobbigare att leva med insikten att hon aldrig kommer tillbaka och vissa dagar tänker man bara på annat. Och jag vet att hon är med mig, jag känner hennes närvaro och drömmer om henne ofta där jag får kramar och kan prata med henne igen, jag är helt övertygad om att det finns ett liv efter detta och att även Samuel är med dig. De kommer till en på flera olika sätt, genom drömmar, osv. De vägleder en genom livet och finns där när det behövs.
  Hoppas du har det bra, det förtjänar du! Fina du.

 12. Robin says:

  Vill bara önska dig all lycka i livet. Inte för att jag träffat dig men en sådan trevlig person som du verkar vara kan man inte önska något annat!:)
  Kram och hälsa gärna Danny lycka till som programledare i melodifestivalen:! haha!

 13. Jessica says:

  Hejsan! Det var starkt gjort av dig att skriva öppet hur du känner och mått. Fint att du har vänner och familjen omkring dig som stöttar under tunga sorgperioden efter Samuels bortgång. Att resa utomlands gör dig och familjen gott. Jag har också förlorat flera min kära och nära, speciellt som störst när min bästa vän, hunden (hon är som familjmedlem) som gick bort för halvår sen, efter 12 år. Idag är inte livet sig likt för min del men annars har jag med tanke att de som försvinner från oss har velat att vi skulle gå vidare och gör det vi vill i livet, älska nära och kära som finns hos oss. Man vet aldrig vad som händer idag, imorgon eller framåt. Ta väl hand om dig och *Kram*

 14. Isa says:

  Nu får du nog ta och rycka upp dig. Förstår att det har varit jobbigt men livet måste faktiskt gå vidare. Tänk på han som inte får leva vidare. Du har ändå ett liv och massor av fina vänner

 15. Hanna says:

  Jag har precis läst det första inlägget du skrev då Samuel gått bort och tårarna rinner. Jag har den finaste av tjejer i mitt liv, hon är min kärlek, mitt allt. Utan henne hade mitt liv stannat..
  Jag förlorade min bästa vän för två år sedan och tog hårt på mig. En del av mig dog. Jag kan knappt föreställa mig hur stor del av mig som skulle dö om min älskling försvann. Jag är ledsen för din skull!
  Det har tagit tid och är fortfarande känsligt, men jag repade mig efter min bästa väns bortgång – man gör det trots att det känns som om det aldrig kommer bli bättre, som om livet stannat av för att aldrig mer fungera. Vi människor är, precis som andra djur – överlevare. Vi överlever sådant vi aldrig trodde vi skulle klara av.
  Sorg är tungt, att förlora någon är förjävligt, men det går att ta sig upp. Det går att hitta rätt i livet igen, även om det aldrig mer blir sig likt.
  Kram!

 16. vibeke says:

  Fina Bobby <3 så fint skrivet & bra att du skriver av dej !!! Bra att du kämpar på & försöker leva vidare för de e precis vad Samuel hade velat …..<3 Han skulle inte vilja att du sluta leva ,utan lev för er båda !!! Samuel finns med dej ändå varje dag !! Massa styrke kramar till dej <3 Jag finns här om du behöver råd el hjälp <3 Tänker på dej & önskar dej Lycka igen !!!

 17. Susanne says:

  Beklagar sorgen, måste vara hemskt att förlora den man älskar.
  Det är fruktansvärt att homosexuella utsätts för hets för deras läggning, det är ju trots allt 2013.
  Jag tycker att det är anmärkningssvärt att du skriver alla muslimer, syrianer osv, för det stämmer inte. Många, ja absolut men även många kristna och för att inte tala om judar. Bara för det så representerar dem inte alla. Det är synd att du möter fördomar med fördomar, då är du inte bättre själv.
  Alla har rätt att älska den dem vill oavsett kön, ras eller religion och alla har rätt till en åsikt utan att kränka andra. Det lär jag mina barn varje dag och jag är muslim.
  Hoppas smärtan går över så att du kan bli lycklig igen.
  Kram
  Susanne

 18. filippa landén says:

  du är så stark som har gått igenom allt det här!
  du är mitt allt, min förebild och du betyder så sjukt mycket för mej!
  älskar dej bobby! puss

 19. Anna says:

  Vad fint du skriver Bobby! Jag är säker på att Samuel finns med dig i varje dag och ler från himlen. Tiden läker alla sår på något sätt och det kommer bli bättre med tiden. Jag kan inte ens tänka mig hur stor sorg du måste ha, men jag ber verkligen för att du ska komma starkare ur det här. Massa kärlek / Anna

 20. Julia says:

  Fantastiskt bra skrivet. Jag både gråter och ler när jag läser om dina senaste månader. Jag har aldrig förlorat någon sådan nära, så jag kan inte ens tänka mig hur fruktansvärt det måste kännas.
  Jag var i Ghana för två år sedan. Under den tiden dog Agnes (världens gulligaste tant som fixade mat och barnen på mitt volontär hem). Då sa barnen i Ghana till mig: Vi sörjer aldrig någons död, vi glädjs åt livet de haft i stället.
  Bobby. Hoppas att jag inte river upp massa sår nu, som får dig att må ännu sämre. Men jag vill i alla fall visa mitt stöd :/
  /En trogen bloggläsare från Norrland.

 21. Isabelle says:

  gud vad hemskt, att detta ens får hända en så fin människa.. tur att han fick sin sista stund bra. allt för många unga liv går bort i onödan.. hoppas du står på dig bobby! styrkekramar.

 22. Mia says:

  DU skriver så fint,, om din fina Samuel..
  Jag känner dej inte, vi sågs en gång för länge sen på en clubb i upps.
  Samuel dog för att gud behövde en vacker ängel, Och Samuels pappa är med honom 😉
  Och dom vakar över dej.. 😉
  Försök fortsätt vara stark., och JA! Håll huvudet högt..
  Du är själv vacker och unik.. Och STARKARE än du tror!
  Skönt att du har familj och vänner som förstår dej, och stöttar!
  Har själv gått igenom jobbiga saker, utan stöd från fam, och det är tufft!
  Önskar dej all lycka., och att du sakta kan lära dej leva utan Samuel.
  Fast det svårt.. Tänk att minnena kan INGEN ta i från dej…
  ❤️❤️❤️
  Tänker på dej och skickar styrkekram..
  Mia/ uppsala…

  • Bobby says:

   tack snälla söta,,,,, Jo jag är stark och ska klara detta för min och för min älsklings skull. Han ska se ner på mig och vara stolt.
   Kram

 23. celinech says:

  asså, jag känner inte dig men jag vet precis vem du är osv.
  jag hoppade in på din blogg idag och läste detta och började rent ut sagt storböla. fy fan va hemskt! jag tänker på dig och hoppas att ditt hjärta helas igen!! xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *