Adjö Göteborg. Fan va sliten jag är

Adjö Göteborg. Fan va sliten jag är efter 4dagar i götet. Sitter på tåget med Mirre nu och äter lite mat som snygga Martin serverade oss på 1klass. Inte för att det var länge sen vi åt brunch på hotel elite men räcker att det gått 2timmar så vart jag skit hungrig igen och det kallas för bakis mat. Jag och Mirre gjorde stan lite osäker under våran vistelse och det fanns nog inte många som inte vände sig om på gatan för att prata om att där är jag med ny kille trodde dom väl, för att vi är väldigt närgångna och galna. Går ibland hand i hand men vi är bara bästa vänner och älskar att dumma oss. Vi ska nog fortsätta denna underbara dag hemma i sthlm i solen och med ännu mer rose i handen. Vart får ni se om 2timmar och jag kommer även att göra ett större inlägg om härliga göteborg med ännu fler bilder eftersom jag bara kan lägga upp en bild från telefonen i varje inlägg. Puss från två snygga men trötta killar


tog en fika med dessa socker söta,,, Natasa, Maria, Jag ,Marina, Branko och Alexandra,,,, dom var så roliga och söta, dom älskade att fotas med mig, Marina och Branko vill gå min skola när dom gått uu gymnasiet… Stor puss till er sötisar, det var kul att träffas och kul att shoppa med er hehe
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Adjö Göteborg. Fan va sliten jag är

 1. Patrik says:

  Tjenare! Sedär ni tog er helskinnade hem från Gretas igår inte illa, finns ju många gökar som rör sig på Göteborgs gator :).. Det kan man ju ge sig fasiken på att du va frisör på råga av allt, framförallt eftersom att jag några dagar tidigare hade blivit skändad av en frisör så jag ser ut som ”Hej kom och hjälp mig i håret”.. men men som tur är kan man ju väga upp det med min fantastiska charm!
  Hoppas trippen till Göteborg har vart bra och att ni fick ett trevligt bemötande av mina medmänniskor i Göteborg!
  Ha det gött! och det va trevligt att träffas!!
  På återseende // Patrik ”Dj på Gretas”

 2. evelina says:

  hejsan bobby !
  jag har hört att du gör resyl… i dina läppar ?
  ifall kan du rekomendera det ?
  puss hoppas på svar 🙂

 3. Julia says:

  Fett härligt me gbg 🙂
  Bobby jag undrar en sak. Det finns Bobbys hårstudio i Vällingby och brukar du typ åka dit ibland eller är du bara inne i stan? 😛

 4. Anonym says:

  >Bobby du är sjukt snygg, jag ville komma fram med vågade inte då du var på liseberg med några tjejer, fast jag såg att du var så gullig mot alla som fotades med dig, typ 20tjejer åt gången så jag kände mig dum. 🙁 ångrar mig nu, när kommer du tillbax??

 5. Helena Andersson says:

  Hej vackra mannen. några av mina vänner träffade dig ute på stan och på dina krogrundor. Måste säga att alla mina vänner är typ kära i dig, både killar och en massa tjejer jag umgås med men det är sjukt för alla tycker vi om dig på olika sätt, vissa av oss tycker om dig som om du vore en sån bror vi drömmer om att ha, vissa är kära på riktigt, vissa av oss bara kåta i dig och din sexy body,
  några av oss skulle önska mer än allt att ha dig som bästa vän eller bara umgås med dig .
  Hoppas jag får se dig i stan här i göten nästa gång.
  Puss och kram

 6. Anton says:

  Vill ligga med dig, såg när du hade ett helt harem med killar på queer, du såg ut att trivas snygging, önskade jag var en av dom

 7. Pingback: Bobbys Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *