Aftoblandets blogg gala

Igår kväll var jag på Aftonbladets blogg gala som ägde rum på Nalen… Det var nice med lite mingel och att kolla på vilka som tog hem priserna men gladast var jag verkligen då Kenza vann priser inom modeblogg med hästlängder, tydligen mycket mer röster än nån annan enligt aftonbladet….
Gjorde 2intervuer med nån press där dom frågade mig massa roliga saker ang bloggen och bloggare, alltså tv intevjuer sen 1muntlig för aftonbladet och nån till för nån sajt oxå men gick hem sjukt tidigt då jag är alldeles för trött för att ens blogga men lägger upp lite bilder ändå nu på morgonen innan jag ska iväg på laser behandling för att ta bort lite hår på kroppen hehe

Söta Alice Svensson är svart hårig igen inför ett jobb men hon vill bli ljusare inom några veckor igen här med super söta Mika Svensson


Alice Svensson, Bobby Oduncu, Filip Benko  Mika Svensson och Jackline PeyrezeVann sport blogg kateogorin

Farmor Gunn i Norrtälje vann politik bloggen nåt jah inte visste, jag har verkligen inte läst nåns blogg och visste inte vem nån av dom 20 nominerade var , förutom mina vänner som är topp bloggarna och några till, det kom fram massa tjejer och ville fotas med mig efterssom jag oxå är storbloggare men ser mig inte som det utan jag är mer känd för mitt jobb och inte blogg heheheheh

Angela och Wille åkte dit med mig och Subeyde, dom fick ställa upp på bild med varandra

Pressen ville fota mig själv först sen med sällskap men jag ställde bara upp på bild med kollegan Subeyde och lät Wille och Angela fotas själva ahhahaha dom är ju typ 2meter länga så vi ser mini ut bredvid dom, men kolla va snygga vi bli ihop. Subeyde vill att vi skaffar barn ihop, sagt det flera gånger och jag tror det skulle bli världens sötaste temperament barn turk syrian hahahahaha  

Carl bildt fick oxå pris för sin blogg

Vackraste Kenza vann priset….. pussssssss på dig babe

0 reaktioner på ”Aftoblandets blogg gala”

  1. Du är riktigt duktig på att fixxa hår & styla osv..
    jag har väldigt svårt hur jag ska ha mitt hår,
    vad som passar mig osv, skulle vara glad om du svarade (:!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *