Alex lagade mat till mig efter träningen


Alex lagade mat till mig efter att jag tränade klart med min hemliga vän som inte vill vara med på bloggen. Det vart tonfisk omelett och sallad, jätte nyttigt och gott.
Eftersom Alex är min personliga tränare nu så ska jag försöka få ut maximal av träningen. Jag ska iväg på en resa mycket snart och vill vara i toppform.
Har ni frågor on träning eller vill ha hjälp med det skriv till Alex på S_Shirpey@hotmail.com  Där kan han svara på era frågor 🙂
Fick även besök ikväll medans Alex och jag käkade framför 2 1/2 män utan Gävle borna, Björn, Mike med sin syster och vännina. Vi drack lite vin och dom ville verkligen få med mig ut men jag orkade inte alls och är glad att jag inte gick.
Eftersom jag ska upp tidigt, skulle normalt jobbat på min andra salong i Vällingby men fick förhinder med 2 möten i stan imorgon och efter det så ska jag fixa håret på vackra Kenza.
Kolla bloggen imorgon för att se vad mer jag kommer att hitta på och självklart kommer det med bild.

Haha sån bild tog jag oxå på mig för nån månad sen
Godnatt puss å kram från MR Bobby Oduncu
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Alex lagade mat till mig efter träningen

  1. korosh says:

    hej bobby, du behöver inte publicera detta kommentar, svara gärna till min email som jag skickar med. Jag tkr att du har jättefina kinder o käklinje. har du tips på vart dom gör bästa fettsugning för kinder. för jag vet att nästan inga kliniker vet nåt om fettsugning när det gäller kinder.. snälla hjälp mig ….vill ha tips
    puss kram / en blatte-fan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *