För alla godissugna – Besök Lakritsfestivalen nu i helgen!

Har fått sådant extremt sockersug sen våra dagar då vi åt gott på vår semester i Thailand.. Detta får mig att känna mig sååå sugen på vår chokladfontän som vi hade på vårt bröllop. Tänk er detta tillsammans med att doppa  spett med frukt och jordgubbar på, mums 😍👌🏻 Denna fontän fick vi låna av ”Hyr en chokladfontän”.
För er som tycker om choklad och lakrits, ni borde besöka Lakritsfestivalen som pågår idag och imorgon på Annexet vid Ericsson Globe idag mellan 10-18 och imorgon mellan 11-17.
Jag kommer att gå dit imorgon, hoppas vi ses där! Ska dock bara provsmaka lite eftersom att jag vill vara i bra form inför Sportgalan i Göteborg som är nästa helg.
Lite bilder på chokladfontänen som vi hade på vår bröllopsdag. Det roliga var att i slutet av kvällen när jag och Jimi gick för att smaka på denna så doppar Jimi sitt hår i fontänen, haha!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *