Älskar jag mig själv mer än vad jag älskar min man Jimi ?

alltså ibland undrar jag själv om jag älskar mig mer än min man❤️? Eller man kan ju tro det då jag har 78.500 bilder i min telefon och från senaste resan som vi var på i Mexico har jag fotat 1500bilder och 1300 bilder är bara på mig🙈
Jag kan försäkra er om att jag verkligen älskar Jimi mest av allt och Såååå mycket mer än mig själv haha men grejen är att han inte behöver fotas 1000 gånger för att bli snygg som en annan.
Tro mig när jag säger att jag blir halvful på flesta bilderna enligt mig själv. Jimi har bra självförtroendet och bra distans till allt.
Det har jag oxå, självförtroendet alltså men många 70 talister verkar va som mig som älskar att ta massa bilder.
För mig är det lite som att ha ett extra minne då jag glömmer massor men med bilderna går det ej att glömma allt man gör.
Nu skrattar säker några av er och tänker att jag bara är egenkär men sanningen är 🙂 ja jag älskar mig själv massor men absolut inte egenkär. Jag har så mycket kärlek inom mig så det räcker till mig och halva jordens befolkningen.
Ha en fin fredag kram Bobby Oduncu

1 reaktion på ”Älskar jag mig själv mer än vad jag älskar min man Jimi ?”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *