älskar Ormar. Nu ska jag hoppa på

älskar Ormar. Nu ska jag hoppa på sista tåget som går 23.09 till Sthlm. Jag hälsade även på en annan vän i Uppsala som heter Daniel. Det var så kul att träffa honom, han var så glad för att han just träffat sin stora kärlek under valborg:) kul som fan. Jag träffade även hans mysiga ormar som jag kelade med mer än umgås med honom haha. Gillar ni ormar.? Jag kanske ska skaffa mig det.?.! Väl framme i sthlm ska jag träffa Mirre och sen hitta på nåt skoj. Jag vill inte gå hem ännu för att jag är ledig hela dagen imorgon och ska endast hjälpa Samuel med flytten inte för att jag kan bära nåt med min rygg så jag lär nog bara umgås med hans föräldrar och syskon. Nu ska jag försöka att sova 20min på tåget. Hörs snart puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”älskar Ormar. Nu ska jag hoppa på”

  1. Fortsatte Hugo blogga? I så fall vet du vilken adres???????????????????????????????????????????????????????

  2. Tack Bobby! Väckte upp ett barndoms minne om när jag var i värmland en sommmar med familjen. Jag och en tjej vars familj vi hälsa på lekte med såna här små skogsormar, eller vad de heter såna som tappar svansen om de fastnar med den. Haha, vi smuggla med dem sen när vi skulle in till stan. (Ingen fara de kom ut i skogen sen igen.)
    Men numera skriker jag om jag ens kommer i närheten av en groda och jag bor på landet så de blir endel skrik 😉 vilket är aningen pinsamt. Skulle aldrig våga ha en orm runt halsen nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *