�ntligen en hårfri Bobby:) som ni alla vet så är jag inte naturligt slät på kroppen utan jag gör hårborttagning med diode laser. Denna behandling är den mest effektivaste av dom alla. Jag har prövat på allt möjligt genom åren men denna känns minst och ger mest resultat av hårfrihet:) alla som är nyfikna på att bli av med generad hårväxt som tex bikini, benen,rygg eller magen och bröst för killar borde verkligen kolla in denna hemsida http://www.hvc.se/ här gör dom alla möjliga behandlingar. Det bästa är att behandlingar inte kostar skjortan som andra kliniker. Jag kommer att vara här i två timmar och sen tillbaks till salongen för att klippa söta Mattias från EMD. Hörs snart igen med bild på Matte. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “

 1. Ana says:

  Min kille kör med vaxning och sådan kräm som man lägger över glömde av vad den heter men den är riktig bra håret ska tydligen försvinna efter ett par gången =)

 2. Maria says:

  Hej Bobby!
  Har kikat in på din blogg sedan lååång tid tillbaka, tycker den är jättefin och att du verkar vara en mycke bra människa. 🙂 Brukar följa din blogg ofta…samt Bellas ibland..
  Den dagen då jag fick veta/se att du har premiär för dina produkter blev jag jätteglad, tänkte att äntligen har det kommit produkter som kanske hjälper för mitt hår, som är jobbigt.
  Blev ledsen eftersom jag inte kunde titta förbi då du var i gallerian i sthlm.. eftersom jag pluggar en bit bort så hade jag inte tid.. oo jag som då hade längtat mycke för att få en t-shirt eller läppbalsam… undrar om det skulle kunna gå att beställa elr liknande, då vore jag jätteglad 😀
  Ha en bra dag Bobby!! stor kram från Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *