Sorry för att jag inte bloggat nåt idag men jag har haft fullt upp med massa jobb och lite nöjen hehe… Började dagen med att blondera en av mina bästa och äldsta vänner Hannah Graaf…..
Om ni minns så har Hannah varit brunett senaste året men idag så vart det guldblond. Hannah är verkligen snygg i allt men själv gillar jag henne lite ljusare hehe dont blame me bcoz i love blondiner 🙂

Vad tycker ni om Hannas färg??gillar ni denna, blonda eller bruna bättre på henne?

kolla in Hannahs populära blog  Hannah

Fan det ser ut som om jag oxå är gravid haha, kan va den goda lunchen vi åt innan på Waynes Coffe eller har jag blivit tjock

Hannah ska föda om högst 2veckor och hon ser fruktansvärt äckligt snygg ut fortfarande. Hannah visade mig gamla bilder på oss och fyfan va vi såg ut haha jag var smal och tang men jätte söt och Hannah var krit-vit i håret och hade tonårs babyhull, bilderna var från 1997. vill ni se dom??

Senare under dagen så hamnade jag utanför Skansen på hemligt möte 🙂

  • Chino byxa J.Lindeberg
  • Tshirt Ljung
  • Skorna Vagabond
  • Jackan Gant

0 tankar om “

  1. Marie L says:

    Hej Bobby, tack för igår, Du är en riktig raring. Jag ska aldrig, aldrig gå till någon annan. Ska heller aldrig glömma att Dina första ord till mig var att identifiera mina grå hår samt konstatera behovet av Botox…
    Pusspuss från Marie (som i vart fall känner mig som 25 i min nya look).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *