�ter middag på Vapiano:) jag är har som ni ser med min bästa vän Alex, min bästa kollega och kompanjon Ibbe som driver Bobbyshårstudio i Vällingby åt mig. Hans vackra fästmö Natalie är oxå ute med oss. Vi har ätit så mycket mat och dricker god vin. Senare kommer vi att gå vidare till café opera och collage och annat skoj. Jag skickar bilder senare. Skriv gärna vad ni ska göra ikväll eller vad ni har för er. Jag gillar att få lite info om vad ni har för er:) puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “

 1. Linda says:

  Puss på dig Bobby, din blogg är underbar, har följt den i ett halvår typ. Den ger mig energi och styrka! �nskar man kunde få umgås med dig, eller va din vän!
  ikväll har varit lugn kväll, haft middag o vinkväll med min underbara goa vän, tanken va att vi skulle ut, men vi orkade ej just ikväll haha torrbollar!
  Maila mig gärna womancooler85@hotmail.com
  vill gärna lära känna dig..
  pöss

 2. Lava says:

  Hej Bobby! underbar blogg =). ville bara säga att jag var inne i salongen i vällingby, fixade mina ögonbryn :P. blev väldigt väldigt nöjd måste jag säga. och Ibbe var där och hjälpte mig med att få en tid så fort som möjligt, han var verkligen hjälpsam och trevlig! ska absolut fortsätta att gå dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *