Avicci på Globen igår var bra

Igår var jag på Globen med Alex Shirpey och Martin Ekholm och njöt av bra musik men det kändes lite bondigt för min smak och då menar jag inte hans musik eller show för den var mer än grym. Gillar verkligen hans låtar och hur han mixat ihop med världs hits. Killen är ett musik geni men det var mer folket där som kändes ganska fel och missförstå mig inte jag har inte fördomar men jag föredrar publiken på såna liknande föreställningar tex i Barcelona eller Ibiza då det är lite roligare och snyggare människor på såna ställen. Igår var det fullt med folk vilket var grymt ändå. Xoxo to him and love to all The rest BOBBY ODUNCU

20120304-172053.jpg

20120304-172130.jpg

20120304-172116.jpg

20120304-172105.jpg

4 reaktioner på ”Avicci på Globen igår var bra”

  1. att du inte flyttar till ibiza el barcelona då bobby, där alla e lika snygga som du o alex o martin, ta med alex o martin oxå vet jag. Måste vart jobbigt innan du blev d kändis o bodde i södertälje för där e de väl inte lika snygga som på ibiza 😉

    1. Haha detta handlar inte om att jag dömmernånutanklartalla ska få ha skoj och det jag säger att denna spelning kommer även att vara nu i miami och självklart gillar jag puploken mer där då det är varmt och lättklätt men detta är min smak av fest… Jag är 35 och vet vad jag gillar… Globen var mest smått och kul för dom för jag var oxå i den åldern för över 10 år sen… Lägg ner attityden du som inte kan ta kretik….södertälje tönt som är bitter hör jag

  2. ”Missförstå mig inte jag har inte fördomar” sen säger du att du tycker d va lite bondigt o att barcelona ibiza har snyggare folk,du säger emot dig själv där lite,erkänn bara att du har d,sen va spelar d för roll om d är snygga eller ”fula” folk där, man va vell där för att se han spela och ha kul,allt handlar inte om utseende 😉

  3. Haha detta handlar inte om att jag dömmernånutanklartalla ska få ha skoj och det jag säger att denna spelning kommer även att vara nu i miami och självklart gillar jag puploken mer där då det är varmt och lättklätt men detta är min smak av fest… Jag är 35 och vet vad jag gillar… Globen var mest smått och kul för dom för jag var oxå i den åldern för över 10 år sen… Lägg ner attityden du som inte kan ta kretik

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *