baby powerwalk. Jag powerwalkar med

baby powerwalk. Jag powerwalkar med Silvias super söta dotter och jag använder henne som magnet för att få ragg och det funkade sjukt bra, förutom att det bara var en massa tjejer knepet funkade på. Nu är jag påväg till grill restaurangen för att äta middag med Chabbe och Michael. Ser verkligen fram emot middagen för att vi kommer att prata om saker som jag älskar och lite affärer. Ni kommer att få veta lite mer sen. Kommer även att lägga upp bilderna från make over jag gjorde tidigare idag på supersöta steffany för nyheter24 och även annat jag fotat. Jag lägger upp allt ikväll och jag kommer även att gästblogga för en annan stor bloggare senare ikväll. Jag kommer att skriva när jag kommer hem vem det är. Kul att jag ska skriva för nån annan. Haha och jag får skriva om vad jag vill. Nu sitter jag redan på grill eftersom jag skriver så sakta haha. Hunnit dricka 2glas rödvin redan och väntar på maten nu. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “baby powerwalk. Jag powerwalkar med

  1. Gabbe says:

    Du har så snygga t-shirtar och andra kläder bobby 😉
    Jag ska till sthlm imorgon ( Fredag ) jag vill gå runt och shoppa där men hittar inte alltid nåt fint har svårt o veta till vilka affärer jag ska gå , kan du rekomendera några som har ex såna fina t-shirtar randiga 🙂 såna affärer som inte finns i våra små städer utan lite mer i storstäder som sthlm och gbg ? 🙂 Kram

  2. Stephanie (nyheter24) says:

    Hej bobby! 😀 tack för allt idag, skitsnyggt! Alla gillade det och det finns flera som ska färga hos dig nu 😀 haha, juste om du vill ha en efterbild så har jag lite på bloggen kika in där:D kram (h)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *