Bantnings piller är farliga, specie

Bantnings piller är farliga, speciellt om du beställer på nätet då hälften är fejk och mycket farliga. Här kan ni läsa att Carolina Gynning bantat ner sig massor men jag som känner henne vet att hon tränat väldigt hårt med personlig tränare oxå för att tappa sina kilo. Visst har hon ätit Bantningspiller och det tycker inte jag är nåt fel ifall du är vuxen och vet vad du gör, och inte äter dom mer än en tidsperiod. Unga tjejer som äter såna förstör sina kroppar och inre organ då medicinen tar på nervsystemet. Du måste vara överviktig för att få dom utskrivna. Till er alla unga tjejer som är överviktiga börja träna mera och skippa all godis och skräpmat. Självklart tycker jag att det är ok att ta piller om du är vuxen och kroppen har växt klart för annars tar den mycket skada, i värsta fall kan du dö. Så snälla tänk till innan ni stoppar i er nåt konstigt. Fråga nån läkare eller nån kunnig om innehållet och bivärkningar. Alla unga tjejer lyssna nu på mig och gör inget dumt. Jag vet v…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Bantnings piller är farliga, specie”

 1. Ah jag läste de där med. helt sjukt tycker jag. Skulle aldrig tänka tanken på och proppa i mig piller för och bli smal. nenej.
  Min utbildning är i Kalmar och är ett år. Där efter går jag som traineer i salong. vet inte än om jag ska ha den här på Gotland eller på någon riktigt fräck salong ;P
  Har du? det hade jag ingen aning om.. Som sagt jag hade aldrig besökt din blogg försen jag skrev till dig.
  Ha en underbar dag!
  Kraam

 2. �h jag läste det med, jag skulle aldrig kunna panta mig med piller om jag så var skit tjock:P det finns effektivare metoder.
  Men till mitt svar.
  Jag ska gå på skolan i kalmar i ett år sen som traineer i salong i 2 år sen är det ju gesellen och fyra andra prov.
  Men hur är din utbildning? nu blev jag plötsligt nyfiken 😛
  kram på dej

 3. Bella är bra,bella är bäst. Bella har brunt fint hår som en häst. Bobby kan fixa henne perfekt.
  Bloggning är ingening för mig, Så kanske färga håret brunt så att bobby tycker att jag ser ut heeelt okeeeey.
  Fan, de vore en bra ide, skulle vilja se ut som en brunettad filé! Motivation och kondition jag hoppas att bobby har. för mitt hår är inte särkillt borstat och rakt.
  De där va inte särkillt kul, men tråkigt jag har. hoppas du får ett härligt bobbyskratt idag!
  trevlig blogg!
  asgarv

 4. riktigt riktigt riktigt bra att du uppmuntrar ungdomar att hålla sig ifrån bantningspiller! stolt man blir bobby 🙂
  och en fråga – drömmer du om att adoptera barn? eller skaffa det på annat sätt (ex. surrogatmamma)

 5. Hej !
  Måste börja med att säg grymt bra inlägg !
  Klart man känner sugen ibland att ta till nått piller för att bli smal eller slutar äta ett par dagar för man känner sig lite mindre. Men som du säger, det håller inte i längden. Man måste träna, det är bra att du som offentlig person tar upp det så att fler unga förstår.
  Själv skulle jag behöva någon som banka mig i huvudet och sa åt mig att det funkar inte att fuska sig till en smal & trimmad kropp. Man måste träna & äta rätt.
  Bra inlägg ! Bra skrivet !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *