Bara jag….och min ålder….

Äntligen helg…. så skönt att veta att jag kan ta det lugnt hela helgen, känner att jag behöver det med min kroniska huvudvärk… mne men det kan vara för att jag tänker för mycket eller för lite!

Nej men funderar mycket på framtiden och vad som kommer att hända, klipper jag fortfarande Linda Rosing, Danny, Darin mm när jag är 50+ eller var gör jag……? Kul vore det kunna kolla in i framtiden och se hur mina kunder ser ut då hahah Hur tror du att mina kunder ser ut? Vad tror du att jag gör vid 50`? Kul att höra vad ni tror….

Men om jag själv får drömma lite så tror jag att USA är min marknad med mina egna produkter och tillbehör, att veta att dom största kändisarn har Bobby med sig i Duschen vore jävligt coolt. Att Brad Pitt använder mitt vax i håret vore så jävla häftigt. Ja att drömma går ju….Men för att spinna vidare med det så tror jag att när jag e 50+ så kommer jag att fortfarande vara mån om mitt yttre och min kropp heheh…

50 så långt bort men ändå så nära men vem bryr sig om det just nu för att idag är jag snygg och glad då ska jag nyttja det bäst jag kan….så nu jävlar ska jag ut och festa… Lördag! Lovar er mina härliga läsare att ni kommer att få massa bilder, kanske nån skandal bild, vem vet !?!

Vill bara få ut lite tankar, vad gör du när du e femtio?

Puss!

Bobby

Passar på och visar en bild jag gillar…..kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *