Bästa Fredag med Albin på Skansen och Grönan

Vilken underbar Fredag. Började med att fixa håret på min underbara vän Josefin Forsberg. Vi gjorde den perfekta sommarnyansen. Samtidigt både kipppte och färga Samir. Samir är en av dom roligaste jag känner😍😂 alltid så mycket skratt och kärlek. Ni måste lyssna på deras nya låt på SpotifyViktor och Samir leverera ännu en gång en sommarhit👌 men det bästa med min Fredag var att jag skulle ha en egen dag med Jimis lillebror Albin på Grönan och Skansen.  
Vi hade så kul på grönan speciellt när vi vann 2 st stora choklad. Efteråt gick vi till Skansen och där gick vi runt 2 timmar. Kollade på alla härliga djuren inne i akvariumet, såg björnar , Älgar vargar mm mm men det bästa var aporna. 
Fy fan vad underbart det är att vara extra storebror till Albin. Efteråt mötte vi upp min vackra man Jimi och deras mamma Åsa💞 
Vi gick till restaurangen Lebanon och åt massa god libanesiskt mat. Sen när vi skulle skiljas åt kände vi att vi ville fortsätta umgås så jag och Jimi följde med hem till Ekerö och sov över. 
Vaknade idag med frukost och häng vid poolen. Verkligen kvalité att få umgås med familjen. Tog lunch på Marinan med Åsa, Eddie , Albin och Jimi. Såååå Nice. 
Fortsatte dagen med mera sol vid poolen och senare tog en eftermiddag promenad runt Ekerö jag Jimi mamma Åsa och sötaste hunden Bobbo🐶  
Vi är kära i lilla Bobbooooo🐶😍 sötaste hunden som finns. Imorgon blir det mera umgänge med svärmor Åsa då vi ska gå på shopping, fika manikyr och pedikyr. 
Godnatt kram Bobby 
     

En tanke om “Bästa Fredag med Albin på Skansen och Grönan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *