Marcelo nekas som modell pga hårfärg, vi bleker 5 timmar. Ben får mittbena & Nicci ännu blondare

Igår färgade jag håret på Marcelo , det vart sjukt snyggt men detta tog halva dagen. Varför det tog denna tid var mest för att jag försiktigt avfärgade en gammal svart hemmafärg som Marcelo själv fixat. BIG NO NO säger vi frisörer.
Nog om hemma färgen och tillbaka till färgen. Han fick på uppdrag för ett modelljobb att dom sökte en kille med hans utseende men när han kom dig så var håret för mörkt. Lång historia kort. Jag fixade en väldigt naturligt avfärg samt nyanserade det super snyggt.
Marcello drar tillbaka till modell agenturen som ligger i närheten och där får han ännu en gång nej🤨😠
Svaret från modell agenturen är att vi skulle vilka att du var ännu ljusare, typ som om du vart utomlands halva sommaren.
Marcello kommer tillbaka efter en stund och ej så glad.
Gissa om jag är snäll som ställer upp och gör det ännu ljusare.
Förstår ni att detta är faktist nåt tjejer ofta får höra i branschen att gör si eller så så kanske ni får jobb. Det ska inte behöva va så jäkla fixering kring detta. Ok hans hår är en annan femma och nu fick han känna på hur vissa tjejer faktist jämt har denna press på att se ur på ett visst sätt eftersom det är vad agenturerna eller helheten betraktar dom.
Som tur hade Marcello bra hår som klarade av ytterligare en omgång blekning som tog 2 timmar till. Mycket pågrund av att han faktist använder Bobbys Superhair som stärkt och fått håret att växa extra fort.
Ännu kortare historia var att jag nu skulle ha Ben Mitkus och hans tjej på besök för att bli fina i håret.
Ben var snäll som ok att jag fick jobba över på Marcellos färg för att hinna klart.
Ben svarade att det är ok att vänta 1 timma extra när han väntat över 2 år för att få komma till mig. Han har tydligen skrivit för 2 år sen och jag svarade honom nyligen. 🙈 lite pinsamt av mig som inte svarat honom vid tidigare försök men jag kom undan med att jag har dåligt minne🌹
Min fina kollega Tilda började med Niccis färg. Häpna och hör men i schamponeringen så säger jag till Marcello att jag blir försenad med deras hår pga honom och då nämner han att han och söta Nicci dejtade nyligen innan hon vart ihop med Ben.
Stämningen vart lite stel då ingen pratade med varandra förutom typ hej och hejdå.
Aja jag lägger ingen vikt vad som hänt eller sagt förutom att jag säger till Marcelo att han ska va glad att han och Nicci avslutade det om det inte var äkta kärlek och vad jag kunde se igår så ser Ben och Nicci väldigt kära ut. Super söta tillsammans skulle jag säga.
Marcello har jag känt i många och vilket jag även gjort med Annicka Englund som numera är hans ex. Som sagt jag låter alla sköta sitt men jag gav både Marcello ben och Nicci bra tips och råd om både det ena och andra om hur man beter sig samt håller en god och fin relation mot varandra. Jag är inte bara en grym frisör utan personlig coach oxå samt mini psykolog🤓
Det är ingen jag behöver skriva om såklart eftersom jag vill verkligen allas bästa.
Jag har hört det mest galna härliga förbjudna och lite till hos mig genom åren men är det nåt mina kunder och vänner vet så är det att allt stannar hos mig💞
Hur som helst så slutade allt toppen. Marcelo fick håret super snyggt och drog iväg.
Jag Tilda ben och Nicci stannade kvar till ca 21.00 och hade super mysigt på salongen.
Här får ni se massa bilder efter första färgen som vart supersnygg men agenturen nekade honom jobbet ändå
Här bleker jag det ännu mera

5 tankar om “Marcelo nekas som modell pga hårfärg, vi bleker 5 timmar. Ben får mittbena & Nicci ännu blondare

 1. Leila says:

  Ben och Nicci vart supersnygga i håret!!👍👏 De verkar passa så bra ihop, riktigt snyggt ungt par!
  Snacka om uppköp😉👍
  Trevlig helg!

 2. Andrea says:

  Så synd att Marcelo framställer dej som en person som gör skillnad på folk …. vem vill besöka en salong som låter folk vänta i timmar för att nån annan är viktigare ?? Ingen bra reklam tyvärr . trots att ni är otroligt duktiga på det ni gör .

  • Leila says:

   Håller med dig Andrea. Nu vet ju jag att så inte är fallet! Bobby är rutinerad och professionell. Annars skulle det aldrig gå så bra för honom!
   Det är bara pinsamt för hans egen del. Han som skrev bloggen.
   Han framstår som en väldigt omogen, liten människa, som måste använda en känd youtuber/artists namn för att få läsare till sin blogg. Så ser de flesta på det iaf! Och det stämmer ju dessvärre.

   • Andrea says:

    Absolut är det så . men varför blanda in Bobby i detta så reklamen för salongen blir dålig ? han tog tydligen inte till sej alls av Bobbys goda råd om hur man sköter en sån här situation med stil och värdighet .

  • Bobby Oduncu says:

   Hej Andrea, jag var ute i tid och hälsade på Nicci och ben, Informera att jag kan bli ganska sen eller så skulle Marcello vänta och jag börjar med ben, ben är en gentleman och säger att det är ok eftersom han ändå ska behöva vänta på söta Nicki. Alltså no harm done🌹😘😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *