Bilder BLOGAWARDS 2009

Innan jag skriver nåt om igår måste jag säga att jag är piss irriterad för att jag gjorde detta inlägg för 2timmar sen och det tog mig ca 2timmar att skriva om allt och la upp 25bilden men såg att allt vart bort raderat 🙁
Inte nog med det så nyss när jag skulle kocka massa gröt så råkade jag komma åt några vin glas som åkte i golvet och jag fick glas i foten:-(
Så här kommer det en mycket kortare resume och text om igår…….
Vill gratta alla vinnare men även alla nominerade som lägger ner halva sin själ i bloggen, även många onominerade som borde få credd…. Sen har vi alla onödiga bloggar som knappt har läsare och tror dom ska bli kända eller studenter som lägger ner tid som jag tycker borde gå till studierna istället för att skolan och utbildning borde gå före, bloggande kan ni göra sen 🙂
Säger detta i omtanke och inte för att vara bitter eller elak krammmmmmmmmmm

Kvällens absolut snyggaste onominerade bloggare hehe iallafall Robin

Jag skålade med min goda vän Alex Erwik som är chefsredaktör på finest.se

Jag och Robin grattade Foki på 18års dagen och till 3vinnar priserna:-) Tidigare idag då Bella och Kenza var hos mig på salongen så säger Kenza att hon ska åka med lilla Foki till galan och då frågade jag vad det är för slags limo!?! haha snurrbollen själv trodde att Foki var nån bil , jag har inte så bra kolla, men grattis igen till dig söta FOKI, alla säger att du förtjanade det så det är skoj

Här har vi två sköna blondiner som går till samma frisör 😉 Kul att Kissie vann kaxigaste blogg, hon var inte så kaxig igår för att det var ju gala heehe… Jag sa till henne att hälsa på Bella och det tog 2sekunder så säger hon är du säker!?! Självklart säger jag för att det är gala och jag vill att alla jag känner ska va snälla mot varandra, behöver ju inte gilla alla men ändå visa mer snällhet. Självklart kramades dom och små pratade 🙂

Min vän sen många år tillbaks,,,, föredetta fröken Sverige 2004 Katarina Wigander med sin nys snygga kärlek

Härliga vackra Magdalena Graaf fick priset som årets kändisblogg, fan va kul när ens vänner vinner. Förra årev vann min älskade vän Linda Rosing den men var e på plats för att ta emot priset. Vi var på nåt annat skoj den dagen tror jag

Magdalena tog emot priset av kvällens konfrancier Karin DaSiva

Vinnarna står på scen, flesta sam likadan stil på klänning hehe

kul bild 🙂 Vem hade snyggaste skor och bästa outfit?

Kvällens skönaste bild,,,,,, fan va hett

3 med turkiska efternamn men bara 2är det,,,,, gissa vem?? Meral och sångfågels Sibel är riktiga party tjejer

Riktigt sköna outfit killarna hade

Jag och Robin matchade kläderna utan att ens fråga vad vi skulle ha på oss. Vi har bra smak, förresten tycker inte ni att han är sjukt lik en ung Jude Law?? fast snyggare 🙂  Bobby Oduncu

0 reaktioner på ”Bilder BLOGAWARDS 2009”

 1. PS, vi är inte jätteförvånade att Sveriges modebloggerskor klär sig likadant, när de skriver om samma saker, gör samma saker, och har nästan samma design på sina bloggar. Vi vill se mer färger i blogosfären!

 2. har du mkt smink på dig?
  ser ut som det..
  Har du förstorat läpparna?
  kan inte du ha en frågestund så alla kan få fråga sina frågor?

 3. Din frysir nu är verkligen super snygn Bobby! Nog för att den var det innan också;b men nu är det verkligen jätte snyggt. Det gör ju inte direkt saken sämre att du ser riktigt bra ut själv 😉
  Kram på dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *