Bilder från igår

Igår hade jag det ganska trevligt men jag var verkligen inte på fest humör, just därför drack jag bara 1cider och sen vart det bara massa ramlösa och cola light.

Lite väl rökigt inne på guldrummet på Ambassadör.

Två av mina favorit elev/frisörer Robert och Nadja babe

Här står jag med min vän ROY som fyller 25år, stort grattis älskade vännen:-)

Kim med sin Eva (spy-Eva)

Martin, Björn och Max är tre sköna straighta vänner till mig, dom var inte heller på G igår kväll men vi hade kul när vi gemförde våra muskler inne på toaletten på Ambassadör 🙂

Gissa vem som är gay av dessa 3??  inte svårt att veta ifall du läst mitt inlägg men vem ser mest gay ut du? 🙂

Subeyde Simsek fyllde år igår så firade henne oxå, hon är verkligen en härlig frisk fläkt som alltid får mig på bra humör

Denise Lopez var oxå ute och festade, Denize har jag kännt i 10år och jag har gjort olika färger på henne genom åren, bilderna är lånade av stureplan.se

Här tar vi en promenad hem från stureplan till odenplan där vi alla bor, hahahaha trötta gänget

Max somnade på Mc donalds imorse, så trött och söt, som sagt vi var nog sega allihopa så det var verkligen skönt att komma hem till min sköna stora säng och bara sova, speciellt då jag var proppmätt

0 reaktioner på ”Bilder från igår”

  1. Shuleluly bobbby
    Jag var hos en frisör här i Västerås för några veckor sen, gick dit glad i hågen i tron om att mitt blonda hår skulle bli brunt och fint.
    Men när jag går där ifrån så har jag bara några orangea/ljusbruna slingor i håret, + att frisören hade jordens attityd så jag tänkte att det är bäst att inte säga nått för då gör han väl mitt hår grönt. Där försvann iallafall mina sparpengar, och nu undrar jag, kan du hjälpa mig?

  2. Jag måste rösta på att han till vänster, tror han hette Björn han ser mest gay ut på bilden… Fast det är jämt mellan dom 3 pöjkarna.

  3. Hej Bobby!
    Jag studerar till frisör själv och går mitt sista år på Dragonskolan i Umeå. Jag har alltid varit brunett, men nu i vår så fick jag en helgalen idé om att bli blondin. Så, efter ex. antal blekningar, ljusarefärgningar och nyanseringar så är jag här, från en 2/8 till en 10/3. Mitt hår har lidit mycket av detta. Och trots allt jag har kämpat så kan jag inte hjälpa det, jag trivs ju bäst som brunett. Så! Please, pick me i makeover tävlingen! Jag hade tyckt det vore superkul och lärorikt att få besöka din salong! Kramar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *