Blondinbella och Linda Rosing slåss

Blondinbella och Linda Rosing slåss om mig:) jag hade idag min älskling Linda på besök. Hon hade fått en liten utväxt och jag har inte träffat henne sen förlossningen. Saknat henne. Samtidigt hade jag fina Isabella Löwengrip, dom fick slåss om vem jag skulle fixa hehe skoja bara jag är duktig och snabb så hann med bägge samtidigt för jag fick hjälp av kollegorna med att tvätta och föna. Inte nog med det så hade jag söta Rabih och Eddie från idol i Salongen och jag han klippa dom oxå imellan färgerna. Snacka om att jag fått jobba snabbt idag men det var bara kul då alla mina kunder är så gulliga. Jag har mer bilder från idag. Vill ni se bilderna på pojkarna.?.?:) kan lägga upp dom när jag är hemma för just nu tränar. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Blondinbella och Linda Rosing slåss

 1. Melinda says:

  Bobby, jag beundrar dig du verkar vara en jätte snäll kille med båda fötterna på jorden. Du verkar även vara en grymt duktig frisör och hade jag bara möjligheterna att ta mig till stockholm för en klippning hade jag lätt gjort det, men det är så långt bor i norra norrland :/
  Jag har provat ditt shampo och balsam och det verkar vara jätte bra, gör liksom så att håret inte blir fettigt lika fort känns det som. Ska nog även prova dina andra produkter och rekommenderar dem för folk, forsätt som du gör så kommer du går riktigt långt.
  Jag har följt din blogg rätt länge nu och försöker kolla in den så ofta jag kan. Följde även din vänns Lindas program: ” den rätte för Rosing” och du verkar vara super trevlig. Ps; du är riktigt söt! :p
  Många kramar: Melinda

 2. Jessika says:

  Hej!
  Jag hoppas att du läser det här. Jag skulle vilja be dig om att i din blogg uppmärksamma en brand som varit på ett katthem i Nybro.
  Hela katthemmet och matförråd har brunnit ner. Flera katter har avlidit. De katter som överlevt är svårt chockade. En insamling har startats.
  Eftersom många läser din blogg kan du göra en skillnad för de stackars katterna. Kanske kan du länka till katthemmet i bloggen eller skriva någon rad.
  Läs mer: http://www.katthemmetkompis.se/
  MVH Jessika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *