Bobby är verkligen såååå het ibland// enligt mig själv :-)

 Tog dessa bilder i oktober och jag gillar verkligen dom… Har inte retussat nån av dom ännu jag fick skivan med råmaterial av min vän Daniel Norell som plåtade mig men jag kan lägga upp några som han lekt med lite ljus och färger…
Vad tycker ni om bilderna?? ät dom inte heta?? om jag får säga så själv hehehhe och självklart får ni ta bilderna som skärmsläckare men säg till ändå puss Bobby Oduncu


Bobby Oduncu posserar lite försiktigt

 
Denna har han fixat lite så jag ser biffigare på eller mer skäggig och mera ögonbryn… fast jag gillar mig själv dom som är orörda

0 tankar om “Bobby är verkligen såååå het ibland// enligt mig själv :-)

 1. frida says:

  Inte behöver du redigera dom bilderna ju, skit snygga:) hur gammal är du? Man kan ju bara hoppas jag är lika snygg om några år 😀 Jag har köpt dina produkter (schampo, balsam och hårspray) Och ditt hårspray är verkligen en favorit, älskar att det har skit bra stadga men att man sen bara kan borsta ut det 🙂 Kram Frida

 2. Julia says:

  SNYGGO!! Visst togs bilderna nånstans i Hagaparken? Min killkompis berättade att han tog en vanlig promenad en dag o plötsligt ser han en halvnaken man på en klippa! Sen vet han att ja klipper mig hos dig så han ringde och berättade att d va dig han hade sett… Hoppas du mår bra, stor kram!
  -”ryss” Julia

 3. Mamma says:

  Tur att du inte sett ett kort på min gubbe då för då hade du dött av avund för han är en riktig läcker bit!
  Tycker tyvärr du ser mer kvinnlig ut än manlig!

 4. sandra says:

  Oh my oh my, herregud så vrålsexig du är!! Fick en mental orgasm av att se på dessa fina bilder. Du är en riktig läckerbild, finner inga ord. Mmmmmm, mums. Kram Sandra

 5. katerine says:

  Gillar speciellt bilderna där du står bakåtvänd mot kameran 😉 tänkte ställa dig frågor angående din läpp förstoring, känns de klumpigt eller kan de se ut så?, alltid undrat! vill själv göra en.. btw hur gammal är du?
  Tacksam för svar!:)

 6. Ana says:

  Heej Bobby =)
  först vill jag bara säga att du är sjukt grymm,och att dina hår produkter är dem bästa som finns!
  Jag tänkte lägga ut en bild på dej och sedan länka till denna sidan,hoppas dt är ok.
  Du förtjänar all reklam du kan få för din sida och dina hår produkter =)
  Keep up the good work!
  Peace!

 7. Angie says:

  Tummen upp för hur kissie har redigerat dina bilder på sin blogg, på dom tycks du vara naken, hon har ju tagit bort både jeans och kalsonger

 8. helen says:

  kostar det verkligen 10 000 att fixa löshår med keratinvax hos dig..? eller är det alexandra som vill verkar bättre än oss andra? ;p

 9. Hanna C says:

  jag använder din 2a bild som bakgrundsbild just nu, den är perfekt som bakgrundsbild och helt klart den bästa bilden enligt mig! du är photogenisk 🙂
  Puss / Hanna

 10. Jeanette says:

  Va vacker du e =) Hade vart en dröm att få bli ompysslad utav dig! Du e verkligen super duktig på det du gör och man blir glad utav att läsa din blogg. Du är rolig men samtidigt väldigt ödmjuk mot alla! Skoj o se hur erat liv ser ut där du bor, själv bor jag på västkusten och det går ju inte ens o mäta sig mot er! Lyx för oss är märkeskläder och en ansiktsmask typ 😉 haha. Undrar hur det hade sett ut om man bytte liv för en dag =) Ha det bäst massa goa kramar!

 11. Jennipher H. Rosén says:

  Hej Bobby!
  Först vill jag bara säga att du är oändligt vacker. Jag har aldrig sett en kille/man med ett så milt ansikte med en sååå manlig kropp. Du borde bli utnämd till Sveriges hetaste kille enligt min åsikt.
  Jag undrar om det är okej att använda den svartvita bilden i min blogg om jag länkar och berättar om källan?
  Puss!
  Jenn

 12. sherin says:

  Du verkar vara en varm person med en verklig skönhet både in och ut!
  Du är grym på det du gör! Tror nog inte det skulle passat ngn annan. Du är en stark person. Syrian med egen stil! finns inte många sådana. Synd! Du är grym iaf:)

 13. emelie says:

  Jag kan inte mer än att älska dig som person hur du är, hur du känner för dina vänner nära och kära ! jag beundrar dig något så otroligt Bobby !
  Hoppas man träffar dig en dag, ska till stockholm är det tänkt så varför skulle man inte kunna få träffa på dig 🙂
  Kan ju inte vara helt omöjligt, när man kommer vara ute på klubbarna!
  Ha det så bra och sköt om dig !
  Pusss & Kraaam

 14. Hanna says:

  Men snälla nån! Jag håller helt med om att man ska ta hand om sig själv och tycka om den man är, men det här är ju bizarrt! Det blir som en parodi och även om jag gillar killar med muskler så pirrade det inte överhuvudtaget när jag tittade på de här korten!! Har du aldrig hört uttrycket ”less is more”???? ta på dig en enkel t-shirt (lös variant tack!) och det skulle se MYCKET bättre ut!!!!!

 15. M says:

  Att vara så egenkär, spännig, tillgjord… så avtändande. Fattar inte hur folk kan tycka det är snyggt,. det är så skrattretande och avtändande. Jag blir allvarligt så avkåtad att jag funderar på att gå i cellibat efter att ha sett dessa bilder.

 16. Em. says:

  Hej B!
  Det händer att jag tar bilder från din blogg. Hoppas det är ok. Har aldrig tänkt på att fråga. Sorry! Jag skickar dom till en kollega som jag försöker peppa till träning (både han och jag tycker att du är jättefin så klart!). Du är en inspirationskälla!
  Puss på dig!
  Em.

 17. Apan says:

  Bra bilder och grym kropp, men den bilden där du står i profil och visar lite utav rövspringan är ju groteskt ful. Bilden framhäver inte din bästa sida om man säger så.

 18. bobbys says:

  det är ok om du tar några bilder och skickar till din vän,, gillar att ni frågar. Man kan bli stämmd annars hehe inte för att jag gör det men fotografen eller jag har endast rätt till bilderna,,, hoppas din vän får mer motivation nu krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *