Bobby is back ❤️

Hej kära vänner, gamla läsare som nya!

Det var dags för mig att börja blogga igen. För er som följde mig tidigare på min förra blogg ”2008-2012” ni kommer att få tillgång till den snart. Men innan jag lägger upp den igen så kommer jag att skriva ganska mycket om mitt liv med min man Jimi, om mina nya produkter , tankar och idéer som berör mina motgångar och framgångar här i livet. Jag kommer mest att hålla mig inom hår, skönhet, välmående men även en hel del privat.

Kan då börja med att säga att jag mår fantastisk bra idag och att få uppleva kärlek med Jimi är nog bland det häftigaste som kan ha hänt mig.

Jag kort summerar allt just nu men ni kommer att få läsa så så mycket om hur jag träffade Jimi som fångade mitt hjärta omedelbart. Jag kommer att skriva massor om vårt fantastiska bröllop och visa er mängder av fina bilder från den stora dagen. Även från våran smekmånad i Hawaii. Det finns så mycket jag vill visa er alla eftersom jag på riktigt mår bättre än nånsin i mitt liv.

Ni kommer även att få ta del av massa sköna intervjuer med mig som jag kommer att publicera här på bloggen. Intervjuer om både hår, välmående och träningstips.

Jag lovar att göra mitt bästa. Dock kommer min blogg endast att innehålla sånt jag tycker och tänker samt kan stå upp för. Lite samarbeten oxå men framförallt försöka svara på massa frågor om hur man stylar håret, hur man kommer i form och försöka vägleda unga som gamla till er bättre och sundare livsstil. Jag mår bra när jag vet att jag gör nytta och bidrar med att mina ord eller handlingar gör skillnad hos andra🙏🏻💙

Jag kommer även stundtals gånger att skiva om mitt livs största kris och förlust av dåvarande kärlek och bästa vän som jag miste 💔

Har inte bloggat sen sommaren 2012 då finaste Samuel Gidlöf gick bort. Ni som följer mig vet ganska mycket men här på bloggen kommer ni att få veta sanningens ord eftersom det är jag som skriver och endast sanningen skrivs av mig.

Som sagt mer om allt från dåtid nutid och tankar om framtid kommer inom kort. Finns massor att berätta , idag känner jag för att dela med mig om mina innersta tankar. Varför jag gör det just nu? Jo , eftersom att just nu mår jag utmärkt och då är det enklare att skriva om mig själv.

Varför jag valde att inte skriva efter förlusten av Samuel får ni läsa om senare men att inte blogga på 4,5 år har vart ganska skönt. En stor del är dock för att jag dagligen får liknade frågor om mina Superhair eller kosttillskott. Hur funkar dom, hur ofta ska man ta, hur länge, eller alla hårfrågor som är samma men från olika personer. Jag svara nästan på alla frågor men det tar tid. Därför beslöt jag mig för att börja blogga igen och med bloggens hjälp lättare kunna svara på frågor men framförallt skriva lite längre text om hur saker och ting ska vara!

Hoppas vi hörs och ses in real life men tills dess hörs vi i kommentarsfältet!

Kram Bobby Oduncu