Bobby is most wanted

Most Wanted 1/10 – Bobby Oduncu/// kund / modell KATE RYAN that only fly to Sweden to fix hair at Bobbyshårstudio

Skriver av Fredrika Jonsson


1:a Oktober 2010

Bobby Oduncu

Du är Spotlifes

MOST WANTED

Panelens motivering:
Bobby Oduncu gillar att synas och höras, och delar gärna med sig av sitt fartfyllda liv och flärdfulla upptåg i bloggen som bjuder på allt från skönhetstips och kändisbilder till personliga åsikter och funderingar. Han är Sveriges kanske inte första, men största, bästa och mesta kändisfrisör? Nu med en helt egen hårvårdsserie och en välbesökt blogg här på Spotlife.se
Vilka är dina tre bästa egenskaper som frisör?
– Jag har många fler än tre bästa! Men till att börja med så lyssnar jag verkligen på kunden, och så har jag en förmåga att se vad alla passar i. Jag har bra smak vad det gäller hår, kläder och stil. Jag är genuin, och snällare än dem flesta människor, det i kombination med min coola sida gör mig bäst!
Är det en fördom att oproportionerligt många manliga frisörer är gay?
– Nej det är inte en fördom utan sanning haha. Klart att det finns många straighta killar som är frisörer men det finns nog tio gånger fler som är gay och vissa gayfrisörer hörs och syns lite mera…
Jag antar att du får höra mycket skvaller från olika kändisar? Brukar du skriva om vad de säger och gör i din blogg?
– Det är helt sjukt vad mycket jag får höra! Ofta sådant som skvallertidningarna aldrig får nys om. Men svar nej, jag skriver aldrig om vad vi talar om, iallafall inte om det är hemligt. Klart att jag ibland skriver om vilka som varit på salongen och lite om våra mysiga samtal men inget skvaller. Mig kan de till på till hundra procent.

1 reaktion på ”Bobby is most wanted”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *