Bort med fjortistouperingen

Ser alldeles för många unga tjejer överallt som touperar håret till max, samtidigt som deras toppar går av för att de inte kommer till mig eller en kollega och färgar håret utan gör det hemma istället. I vinter ska håret vara välvårdat, inte se ut som man nyss vaknat och legat och gnuggat på ena sidan. kom förbi mig så hjälper vi er 😉  ibland kan det va snyggt att ha lite beachrufs, men det hör mer sommarn till.. vad tycker ni, tycker ni att det är snyggt när man ser tjocka tovor i hårbotten? nu ska jag gå lite ärenden, sen hem och mysa lite… brukar inte gilla kylan och vintern så mycket, men ibland är det mysigt när man får ligga hemma när det är mörkt och kallt, under en filt med någon man tycker om och ha massa godsaker i närheten… ha en bra myskväll och kamma ut touperingen! puss puss Bobby
 Vissa blogg fjortisar ser nästan ur som denna bild i håret hahahah

0 tankar om “Bort med fjortistouperingen

 1. Sophia says:

  haha… fy vad jag tog åt mig av det där. Och jag är ändå 28 år hahaha…. men jag ska absolut ta åt mig och fan trappa ner med kammen 🙂 Får väl kika förbi dig nästa gång man är i Sthlm. För till kicks här upp i Luleå kommer du väl inte 😉

 2. malin says:

  det är inte snyggt när det blir alldeles för mycket.
  jag själv måste tupera lite i hårbotten, men det är för att mitt hår är alldeles för tunt, så det ligger helt platt på huvudet annars. lite volym ska det vara tycker jag 😉
  får väl boka en tid hos dig och se om du kanske kan göra något åt mitt hemska hår.

 3. samantha says:

  Hej Bobby! Jag har försökt i 2 år att hitta en bra frisör bor i Skåne helsingborg, Känner du till någonting du kan rekomendera?
  Och jag undrar precis fixat håret hemma, är det ute med blont&brunt tillsammans? Love your blogg! puss

 4. Therese says:

  Hej!
  Har en liten fråga och undrar om du kan hjälpa mig.
  Vet att du är en riktigt duktig frisör och det är nu så att jag vill prova gå från blond till brunett.. Sett att du färjat Isabella Lövengrip och tyckte det blir riktigt fint.
  Jag vill inte bli för mörk men vill bli brunett, inte mörkblond och undrar också vad jag ska tänka på.
  Har ganska kall blondfärg nu och min hy och färg i ansiktet är också ganska kall.
  Ska jag då satsa på en kall brunfärg eller lite varmare toner?
  Skulle vara jätte tacksam för svar!
  Mvh
  Therese Wikström

 5. Heidi says:

  Hej Bobby,
  vart vaccinerade du dig? går man i vanliga fall till någon vårdcentral man redan är skriven på? eller? Skulle mer än jätte gärna veta det, och det är ju trots allt en liten fråga så jag vore så otroligt tacksam om du svarade på denna kommentar! Skulle uppskattas enormt!! 🙂
  Ha en fin dag Bobby! Mvh Heidi

 6. Gözde says:

  Hej Bobby! Om man nu märkt att håret blivit lite tunnare och om man har långt hår.. vad tycker du att man bör göra? nu frågar jag just dig pga att du är expert på sånt.. vad bör man göra för att få tillbaka de tjocka håret man hade förr?? Vore så himla snällt om du svarade på min fråga vore så himla tacksam skall du veta:)! och ditt svar skulle vara till stor hjälp bobby vore så tacksam…
  Mvh Gözde

 7. bobbys says:

  Svar till Gözel, tror jag svarat på denna fråga innan men gör det igen 🙂 Jag skulle rekommendera att du klippte av en bit för att få en fylligare känsla och äta mycket b vitaminer samt silica från hälsobutik…. tjejer brukar bara ha periodisk håravfall så det borde upphöra snart så hårets kvalite kommer tillbaks men jag skulle rekommendera bra produkter samt besök http://www.harkliniken.se där kan dom ge mer svar på varför du fått tunnare hår. Nöjd med svaret??? krammmmmmmmmmm Bobby

 8. minnie says:

  Hej bobby..vet inte om du kommer ihåg, men vinkade tll dig idag när du stod vid någon reception. Ville hälsa på dig för att du är så söt, men vågade inte 😛 trode att du kanske var upptagen.
  btw. simon som klippte mitt hår var jätttebra! är jättenöjd 🙂
  bobbys academy <3
  ha det bra

 9. Hanna says:

  Hej Bobby, kände mig verkligen träffad av detta. har du tips till mig? jag har alltid tuperat hår. Jag känner mig så bekväm i det, för jag tycker att det passar mig, jag har runt ansikte, dubbelhaka och liten näsa. och som frisören säger till mig har jag fina hårstrån när jag säger att jag har tunt hår. Jag vill gärna ha någon annan frisyr. Kan du ge mig tips ? Kram

 10. bobbys says:

  Svar till Hanna,,, det är svårt då jag inte ser bild på dig eller helst ser dig in real,,, kom gärna till nån av mina frisörer så hjälper jag oxå till med att hitta rätt färg och form samt rekomenderar rätta produkterna till dig…
  Men kan säga allmänt att om du har en extrem toupering så minska på den då det bara ser löjligt ut, självklart är det snyggt med lätt toupering för volym e hett… kram på dig Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *