Christiano Ronaldo och Megan Fox som Armanis modeller 2010

Idag lansera Armani sina nya bilder och det vart med världsstjärnan Christiano Ronaldo som modell… Fan va snygg han är på bilderna… Hållere ni inte med bara? Skulle själv inte ha nåt emot honom 😉
Dessa två snyggingar tog över efter David och Victoria Beckham, fast det tråkiga är att den inte kommer att bli några par bilder med dessa skönheter… synd säger jag för det hade nog sålt ännu mera med par bild på dom, vem vet det kanske skulle klickat till mellan dom och det skulle bli årets hetaste par då…Fan vilken snygg kropp han har, inte lika snygg kropp som jag har men han är mycket snyggare än jag 🙂 gillar kalsongerna, jag har många från Armani, framhäver fina bulan
Igår släpptes även dom första bilderna på deras kvinnliga modell och det var ingen mindre än Magan Fox sexy catwomem….. om henne säger jag bara wow hon är sååååå jävla het och sexig, fast dessa bilder är nog inte dom snyggaste på henne fast det är bara min smak detDen sista bilden på henne älskar jag bara, kolla in hennes katt ögon 🙂

0 reaktioner på ”Christiano Ronaldo och Megan Fox som Armanis modeller 2010”

 1. Hej Bobby! Din blogg är bara bäst!
  Jag har en fråga som inte alls handlar om inlägget…
  Frågan är: Kan du få mitt hår som jag gjorde en tabbe med & färga det en mörkare brun nyans med tunna ljusa sling….till att bli hel blont igen? Anledningen till att man fråga dig är för att jag inte tror att min frisör blir glad för & göra det. & du verkar skit med att fixa & trixa. ///Mvh/Claudia.
  P.s Tacksam för svar snarast .

 2. Hej Bobby! Tänkte höra med dig. Jag är brunett och skulle vilja bli blond. Såg att Blondin Bellas hår blev ju kanon snyggt. Hur mycket skulle det kosta hos dig att få håret blondt?
  Kram Carro

 3. ja såg det men tänk om de skulle fotograferas som david o victoria, alltså megan e ju min fru hehe o ronaldo e min kompis man. vi kmr dö av avundsjuka :O
  men dom e ju heeeta

 4. Att megan är snygg NU är ju för hennes skönhetsoperationer…konstigt liksom. Ronaldo är inte passande tycker jag, David var mkt hetare än honom..det var dåligt val. MEGAN däremot gjort ett bra jobb, verkar d som.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *