Danny skadade benet idag men som plåster på såret fick han en snygg blond färg

Idag hade jag min älskling Danny hos mig men stackaren hade skadad benet tidigare på dagen då han skulle träna. Kolla in Vilket köttigt sår han fick men som plåster på såret fick han en snygg blond färg av mig och lite massage så han fick slappna av lite men massagen hetsade bara upp honom och då svider såret eftersom blodet pulserade ännu mera. Normalt pulserar blod upp i hans stora jätte åder då jag brukar masserar men inte idag 🙂 skoja lite nu men tänk om han skulle skadat sig rejält så det ställer till med problem på lördagen i Mello, det vill ju ingen.
Kolla in vilka snygga vader Danny har och jämför med mina på bilden med min tatuerade vad:-) hans är fan bättre och jag som trodde jag hade stans hetaste vader. Nog om vader ådrar snoppar och Danny Saucedo nu ,utan kolla på mello på Lördag så får ni se världens snyggaste dans nummer samt snygga och duktiga dansare som Alvaro Och company men speciellt AntonSötnoz som bara är så söt 🙂 vilket alla dansare är men denna kille är nåt lite extra. Tror många tjejer kommer att falla gör honom. Jag lägger upp lite bilder på honom vid annat tillfälle 🙂
Nu får ni nöja er med bilder på Danny och min nya frisyr som min bästa anställd och kollega Hussein klippte:-)
U like it??
Xoxo love BOBBY ODUNCU

20120220-221709.jpg

20120220-221811.jpg

20120220-221835.jpg

20120220-221802.jpg

20120221-020647.jpg

20120227-025021.jpg

5 reaktioner på ”Danny skadade benet idag men som plåster på såret fick han en snygg blond färg”

  1. Du är så snygg Bobby! 😀 Jag tänkte höra med dig.. jag är ju redhead just nu men funderar på att bli blond hur omöligt är det? Hur lång tid skulle de ta och lyckas med det? 🙂 Och sätter du in löshår?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *