Danny snyggar till sig inför press realise

Jag fixade till håret på min älskling Danny Saucedo nyss inför press realise. Vet inte om jag kan skriva om vad men kan ha fel fast lika bra att skriva för lite och inte avslöja för mycket 🙂
Kolla även Hannah Graafs nya look.. Do u like it?!
Nu ligger jag i schamponeringen och får håret tvättat av Hussein. Han har även klippt mig skit snyggt:-)
Alla tjejer som vill bli snygga till julen kan jag verkligen rekommendera att komma till Hussein då han är grym frisör samt tar lägre priser än mig men jag är oxå på salongen och kan självklart hjälp till att välja både färg och frisyr om ni vill det, inte för att det behövs för han kan allt men visst känns det extra bra då jag säger vad ni ska ha, för jag är nästan Bäst 🙂
Puss och kram Bobby Oduncu

20111208-171752.jpg

2 reaktioner på ”Danny snyggar till sig inför press realise”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *