Danny tog med sin vackra Janna till mig

Danny tog med sin vackra Janna till mig tidigare idag. Jag tonade hennes hår lite mörkare och klippte av en bit. Dom åker ju på kärleks semester imorgon till Thailand så bägge passade på att snygga till sig så semester foton blir snygga. Fast med ett sånt vackert par så blir alla bilder bra.
Själv ska till gymet nu för att fotas för kändis sajten posh24, där jag och Alex visar enkla träningar tips och övningar. Jag får ju inte träna då jag är jätte sjuk. Så det kommer bara att jag visar övningarna utan att ta i. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Danny tog med sin vackra Janna till mig”

  1. Fin bild. Bra att du finns så du kan styla till dom 🙂 Bra Bobby
    Har en fråga; om man har hårinpackning, vilken kan du föredra för färgat och lite slitet hår?
    När man har hårinpackning ska man bara ha i topparna eller i hela håret?
    Det är ju bra o veta så frågar dig 🙂
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *