Danny trösta mig idag. Här pekar han finger åt alla som inte

Danny trösta mig idag. Här pekar han finger till alla som inte är snälla mot mig. Danny brukar ge bra tips speciellt när det gäller kärleken eftersom han hållt ihop med sin Janna i över 5år. Så jäkla coolt för sån ung ålder.
Nu har vi vart inne på min favorit butik Focus sen gick jag och kollat på lite kläder. Snart ska jag blondera hans hår och klippa det riktigt kort. Vet att många vill att han ska ha lite längre, eller.?.? Jag ska spara ut hans hår längre till hösten. Stor puss och kram till alla fina kommentarer. Lovar att bilder på Dannys hår kommer upp lite senare.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Danny trösta mig idag. Här pekar han finger åt alla som inte

 1. Pillan says:

  �HHHHH Dannyyyy, Jag vill se resultatet, han är snygg i allt,
  Du är bästa frisören och sexigaste killen i Sverige

 2. Fredrika Kallerman says:

  Om jag fick välja mellan dig och Danny så skulle det blivit dig Bobby för att du är mer i min smak men Danny Saucedo är socker söt. Puss till er bägge

 3. Jonas says:

  Eftersom jag gjorde ett inlägg om stockholm så la jag ut en bild på dina skor du köpte och la ut bilden på min blogg. Hoppas det går bra. (åker till stockholm imorgon;) saknar dig bobby 🙁 kraaam

 4. Hannah says:

  Hej! Vad snygga alla blir i håret som du piffar till, såg en bild på Linda i mörk peruk faaaan så snygg hon var i det, kunde inte kommentera på hennes blogg så tänkte jag att du kunde vidarebefodra detta…:)
  By the way du gick o grina över nånting på din promenad, ganska skönt o göra det faktiskt. Vill man inte det så är det bara o lägga sig o sova o invänta nästa dag för då brukar allt kännas bättre, kvällar är värst.!

 5. Mirja says:

  Finaste Bobby! Jag går ett steg längre – jag skulle gärna ge alla som inte är snälla mot dig en rak höger! Ha! Golva dem helt enkelt! Och så skulle jag ge dig en varm, varm kram! Och gärna många pussar också!

 6. M says:

  Jag började med att läsa din blogg och när jag sen såg dig i ”den rätte för Rosing” smälte jag direkt. Behållningen av det programmet var du… Nu följer jag din blogg varje dag! Hoppas du blir gladare snart och att din rygg ska kännas bättre. ”Efter regn, kommer solsken”. Stor tröstkram till dig!

 7. Eva says:

  Ge din underbara vän en stor kram, och önska henne lycka med det lilla livet som växer i hennes mage.. Man kan ju inte skriva till henne på hennes blogg. kram

 8. bobbys says:

  @M: haha kul att du gillade att titta på mig i den rätte för rosing, du kanske får se mer av mig senare i år, vem vet?!?!
  tack för dom fina orden
  pusssssss

 9. Frida says:

  Hoppas du inte klippte för kort nu bara. Danny är den snyggaste o sexigaste killen som går i ett par skor o han har skitsnyggt hår så de får inte bli för kort!
  OMG så fiiiiiin han e<3333

 10. sarah says:

  när kommer bilden på världens bästa då ;D?
  yeeeeeeeeeey, HHA han sa ju nyss att han skulle spara ut sitt hår, exakt den 10 maj sa han så x) HAHA
  LOVE PÃ? DANNY <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *