darin försov sig. Jag ringde Darin

darin försov sig. Jag ringde Darin kl 11.45 och undrade vart han var:) han pratade typ i sömnen haha. Men jag är snäll så han fick komma till dig 2timmar senare fast då vart det ingen färgning utan jag klippte bara. Kommer att berätta lite skvaller om Darin lite senare. Efter Darin så blekte jag Robin och det vart skit snyggt. Lägger upp bilder snart. Nu ska jag hem och äta lite mat sen blir det fest ikväll. Puss

Alltid enmassa skratt då jag träffar Darin och sory jag skrev fel d jag sa lansering i USA, orka bli sura över det

Gillar ni färgen och frisyren på Robin??
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”darin försov sig. Jag ringde Darin”

  1. Hahahahaha Bobby, du är sååå bra, eller dålig, vet inte vad man ska säga. Hur fan kom du på att lura oss sådär? Egentligen borde jag sitta och sura, i och med att det inte blir någon usa-lansering, men det enda jag gör är att skratta – åt dig 😀

  2. @ggv: Usch va elakt att skriva så, det är du som skämmer ut dig. Sånna som du borde verkligen skämmas. Bobby har kommit långt, vart fan har du kommit? Sitter och skriver elaka kommenterarer på internet, du måste vara riktigt stolt över dig själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *