Dessie blir blond igen

Igår hade jag lilla Dessie hos mig halva dagen. Vi började med att ta ut hennes Extenssions och sen färgade hennes utväxt lite mörkare för att senare avfärga hela håret och sen tonade den… Alltså det tog ju lite längre tid än jag trodde och hon gnällde som ett litet barn att det svider i botten hela tiden så jag sköljde blekningen lite för tidigt och såhär såg det ut då:-) Orange som en hemma fjortis färg. Sen var det bara att köra på igen och då lyssnade jag inte på hennes fjortis knäll och kolla va snyggt det vart 🙂
Som tur var min älskling lite sjuk så jag ringde och bokade av restaurangen vi skulle firat alla hjärtans dag på igår kl 20.. Dessvärre fastnade jag ändå i salongen med Dessie till 21.30 så det vart nästan så att vi firade ihop haha men när jag kom hem så hade min baby köpt massa god mat med vi till mig :-))
Kolla vilken snygg färg hon fick 🙂
Vad tyckte ni om färgen?? Bättre som blond eller mörk?
Gissa vad jag tycker?
NeXT week blir det Extenssions oxå:-)
Nu är jag på salongen igen och senare idag har jag blogg drottningen Kissie här på lite fix och trix 🙂 Xoxo BOBBY ODUNCU

20120215-104112.jpg

20120215-104131.jpg

20120215-104144.jpg

20120215-104155.jpg

20120215-104206.jpg

20120215-104214.jpg

16 reaktioner på ”Dessie blir blond igen”

  1. Hj Bobby, jag har en liten fråga som du gärna kan svara på om du har tid. Det är så att jag är mörkhårig med lite röda pigment( naturligt ) och skulle vilja testa att bli blond, vet att det sliter sjuuuukt mycket men undrar då hur mycket det kostar hos dig och om det går ? 🙂

  2. Wow, how did you do that!? And in one day! I’ve tryed so many times to go blonde from lightbrown and none of the heardresser in my town can do it! I always end up with coloring it back to brown 🙁 But i really want to be blonde, since that’s my natural color.

  3. hej! vad var det för vit väska dessie hade igår? tacksam för svar eftersom hon inte svarar på bloggkommentarerna :/ VILL VETA!! Letar efter en snygg tygpåse! 😀

  4. snyggt jobbat. jag har en liten fråga för jag ska med avfärga håret elr vill. jag hade typ samma mörka färg som dessie men min frisör sa att jag kunde drömna om att få min blonda färg tillbaka och att håret skulle bli förstört. Men dessie fick ju tillbacka sin så jag är ett frågetecken :(?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *