Destination – ThailandNu kan jag berätta att vi är i Thailand. Jag och Jimi fick som julklapp en resa hit tillsammans med familjen, Jimis familj alltså 💚 Vi har inte skrivit nånstans att vi ska till thailand eftersom familjen Tillander skulle oxå hit och då ville Jimis mamma Åsa och hennes man Peder överraska dom. Det är nämligen så att Cathy fyller 50 år idag. Cathy och Åsa träffades på BB för 23 år sen när Åsa födde Jimi och Cathy födde Linus. 2 år senare fick Åsa Eddie och Cathy Pontus. Så det är goda familjevänner vi är här tillsammans med. Så på Arlanda fick familjen Tillander en stor chock med glädjetårar när vi stod och vänta där. 
Just nu är vi på Koh lanta, sååå fint och lugnt här. Dessa veckor känns så värdefulla då både jag och Jimi haft det intensivt med jobb, projekt, plugg osv sedan vår smekmånad i somras. Nu ska vi ta vara på varje dag och hämta energi, detta är njutbart till fullo! 

2 reaktioner på ”Destination – Thailand”

  1. Så himla roligt och fantastiskt underbart att ni alla kom hit och firade min dag ❤. Vilken jiddra överraskning det blev❣Jag har nu nått en annan nivå ”level”och nummer 5 känns riktigt bra😄 Speciellt med så många härliga människor omkring mig i livet och som har hjärtat på rätt ställe ❤. Lyckligt lottad är precis vad jag är ❤. Vilka fina bilder du tagit på alla😚. Nu ser jag framemot alla våra upptåg på resan som bara precis börjat. Snart är alla på plats här i Koh Lanta, bara någta dagar kvar tills Eddie dyker upp ❤👍.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *