Det vart fest i Södertälje både igår och idag

Det vart fest i Södertälje både igår och idag. Igår var jag med Chabbe, Danne och min bror Oyfin på gamla avenyn. Där var jag ofta som ung då jag bodde här. Många fyllor har det blivit på det stället och dansande på bardisken och högtalarna då jag var i 17-20års åldern. Som sagt det var jul att vara där då jag inte vart där på ca 7år minst. Det var minst 50personer som kom fram till mig och ville ta bild med mig eller bara säga nåt snällt. Alla var verkligen sjukt gulliga igår. Vi gick även vidare till stanleys en snabbis. Nu är jag på invigning av nya hotel skogshöjd, det är oxå ett ställe som jag hängde på som ung. Träffade på gamla vänner, gamla flickvänner, fd lärare. Som sagt det är verkligen kul att träffa på folk från förr. Senare ikväll ska jag till Stockholm för att det är två stora fester jag ska på. Haha snacka om att vara partyproffs som åker från stad till stad från premiär till annan premiär inom några timmar. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Det vart fest i Södertälje både igår och idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *