Bobby goes Rambo….. u like it??


Jag har inte kunnat blogga alls idag till jag fick en ny telefon sen eftermiddag, så nu kommer jag att kunna blogga mer än vanligt, speciellt då jag kan fota igen men min super telefon från sony ericsson som har 8,5megapix….
Vad tycker ni om bilden?? såhär såg jag ut nyss på plåtningen som jag gjorde för QX, nordens största gay tidning… Jag kommer att vara med i nästa nr som kommer ut i augusti…Gjorde även en intervju för QX..
Det vart fler bilden men jag kommer nog att visa några fler senare, alltsa bilderna vart sjukt snygga och jag ser ju jätte macho ut hahaha…. Andrea heter killen som fotade och han är riktigt duktig, det är även en vän sen länge till mig, han äger modell agenturen UP MODELS…..
Jag ska iväg på mingel fest lite senare på NK så kommer inte hinna att åka hem så det får bli jeans skjorts och D&G flipp flopp så jag ser ut att just komma från after beach, om det ändå vore så 🙂
Puss Bobby Oduncu
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Bobby goes Rambo….. u like it??

  1. Miya says:

    Vill du uppfylla min dröm? Att stå med din fina kropp bakom mig och en spegel framför, känna dina fingrar genom mitt hår, ryser av bara tanken! Du är den jag vill vara om jag vore man!
    Kram Miya (som är med i tävlingen)

  2. Isabelle says:

    Bobby, jag skulle kunna operera mig till man bara för att få ett ONS med dig. (och självklart ge mitt söta ass’s oskuld till dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *