Jag fick sjukt mycket julklappar


Jag fich 35 julklappar och det var verkligen fina saker, allt från Jacka, kläder, köks-sett och lite prylar hem. Tog några timmar tills alla öppnade sina klappar…. Vi vuxna är värre än barn när det kommer till julklappar hehe iallafall jag 🙂 Jag älskar verkligen presenter ..
Så mina kära läsare ni får gärna köpa en sen julklapp till mig , skoja bara hehe men dom gångerna bloggläsare, kunder eller fans till mig köps saker så har jag blivit mer än glad….. Det uppskattas verkligen.

Hahahahah ser inte detta kul ut?? Simon, Samuel pontus och jag fick likadana tröja från olika i familjen och utan att nån visste att den ändra köpt det,,, tröjan kom från HM och sitter sjukt snyggt, vi fich även fler likadana plauu omedvetet hehe,,, jag fich nästan 20plagg utan 35 julklappar och jag som älskar kläder… Allt satt bra på mig
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Jag fick sjukt mycket julklappar”

 1. åh, måste bara säga att jag fick lite ”bobby” produkter i julklapp och älskar verkligen hårsprayet och lipblamet 😀
  hoppas du haft en trevlig jul!
  puss & kram

 2. Hej igen Bobby!
  Snart ska jag slinga mitt hår guldblondt och klippa upp det mer och klippa topparna och mamma har redan bokat tid här i göteborg. Men efter ett tag kanske jag behöver slinga på slingorna och klippa upp det mer, så då skulle jag gääärna vilja testa hos dig i din frisörsalong i Stockholm! Jag älskar verkligen frisörer som gör snyggt i mitt hår, för jag är en sån tjej som bryr mig mke om det yttre på mig själv, haha, och du är ju en sån frisör som gör sjuukt snyggt i andras hår. Jag har ju sett hur Kissie har blivit oså.. Och det var bra gjort, men hennes färg vill jag G�RNA INTE ha, haha!
  Och om jag nu kommer över till Stockholm och kanske måste klippa mig där, skulle jag kunna komma till dig då?
  Hör gärna av dig (: Skulle gärna också vilja att DU fixar mig då.!
  God Jul & Gott Nytt Ã?r!
  Stooora kramar, Vanessa!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *