Dubbelt träningspass idag. Nu är ja

Dubbelt träningspass idag. Nu är jag på gymet igen för andra gången idag. Mycket för att jag bara hann träna 1timma tidigare med min pt för att jag sen skyndade mig till att träffa min älskade syster. Vi hade det jätte mysigt ihop idag och jag hoppas att hon tar med sig sin dotter Emelie nästa gång. Nu är jag på gymet igen men nu tränar jag ben, mage och kondition med Samer och Mirre. Jag måste på nåt sätt försöka få till Bobby kroppen hehe. Jag har en månad på mig tills jag ska till Ibiza och jag är inte i närheten av hur jag brukar se ut men jag är absolut inte missnöjd utan jag gillar mig själv som jag är nu, bara det att jag är mer van vid att ha en mer tränad kropp. Denna sommar får vara ett undantag och jag kan verkligen skylla på mina diskbråck. Vad gör ni för kul denna tisdags kväll.? Jag kanske borde ge lite träningstips vill er alla. Hörs snart puss Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Dubbelt träningspass idag. Nu är ja”

  1. Diskbråcken kan du skylla på,Men den onyttiga maten?Godiset då?Det gör ju inte saken bättre. Ska vi skylla på munnen då?Och hjärnan:P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *