Efterfest på seven eleven.

Efterfest på seven eleven. Det vart en hel runda ikväll och avslutade kvällen på ambassadör. Efter klubben så åt vi libanesisk mat på kungsgatan, där åt jag , Mirre och Alex massa mat och rökte lite vattenpipa. Jag och stålmannen Alex tog en promenad hem eftersom vi bor nära varandra och mycket nära till krogen.Påvägen så stannade vi på seven eleven och handlade glass med Max och Martin som oxå bor grannar med oss.
Snabb rundring av kvällen så började den jätte bra hemma, vart sen helt ok ute men avslutades med god mat och nu väntar min jätte stora sköna säng på mig. Jag ska ligga i den alldeles ensam och sova ut länge. Godnatt till allt som ska lägga sig snart and big fucking good morning för alla som snart ska upp. Hörs när jag vaknar. Hoppas bara på sol så jag får lite färg, så slipper jag smörja in mig med massa brun utan sol som bara kladdar ner mina fina sängkläderPuss och kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Efterfest på seven eleven.”

 1. Du ser ut som en grekisk gud gjort av gyllene, väldoftande mocca. För dig skulle jag lätt kunna bli bög.. om jag inte vore tjej. Fast skitsamma jag kan bli bög ändå.

 2. Hej Bobby! Läste på Natachas sida om en frisyrtävling som hade nåt med komplimanger till dig att göra 🙂 Det var faktiskt inte ett dugg svårt att komma på! Till B: How to look like a million bucks without spending it , check out Bobby and how he is handling it. Dedication, fierce and cute as can be. That is Bobby if you ask me 🙂

 3. Hej 🙂
  Här kommer ett bidrag till tävlingen:
  Bobby är frisörernas kung,fast han är så ung.Fixa håret hos han och du kommer garanterat bli snygg vare sig du är kvinna eller man.
  Träna,äta,dricka,festa och må bra,det är bobbys rätta ja(g) :).

 4. Att smöra är ingen lek men att smöra ärligt är krävande. Jag tycker du är cool och att du har nått en sån status som kändisfrisör är ännu coolare, därför vill jag att du gör mitt tråkiga hår lika coolt!
  (det där var dåligt va?:P)

 5. palla sitta och ljuga som alla andra om att vinna det där priset men alla vet jju att sanning är att du har världens snyggaste sexpack det kan alla verkligen hålla med om..

 6. Det är inte direkt någon kommentar som kommer kunna sticka ut i detta kommentarsfält. Men jag tycker du verkar vara en asskön människa som kör på oavsett vad. Läser din blogg varje dag och jag skulle bli överlycklig om jag vann! Skulle vara kul att träffa dig och inte bara läsa om dig i din blogg!

 7. Att skriva en komplimang till en människa som man inte känner är inte helt enkelt. Jag kommer inte ge dig en komplimang för ditt yttre, utan för något som jag tycker är viktigare än det. Vad jag förstår från att läsa bloggar som tillhör vänner till dig Bobby så är du nämligen en väldigt uppskattad vän. Du verkar ha en speciell plats i dina vänners hjärta och vara en person som är mån om många människor runt omkring dig. Du verkar vara givmild, omtänksam och en sån person som många litar på och vänder sig till. Det är otroligt fina egenskaper som jag är säker på att dina nära vänner även ofta ger dig komplimanger för.

 8. sexpack, bränna och ett härligt Bobbyruffs kan aldrig slå fel. Måste också tillägga att du är en otroligt duktig frisör och att jag kommer besöka dig så fort jag är i närheten och har jobbat några extra helger:D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *