Elisabeth haglund från lets dance v

Elisabeth haglund från lets dance var nyss hos mig och jag färga henne i en mycket snygg brun färg med lite röda toner. Sen satte jag i lite löshår i nacken för att få det lite mer festligt. Innan jag färgade henne så var färgen grå med uttvättad rosa effekt. Gillar ni resultatet.? Isabellas lövengrip sitter hos mig samtidigt och jag har fria händer att göra vad jag vill. Vilken färg tror ni jag kommer att göra.? Snart finns inte blondinbella kvar. Puss Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Elisabeth haglund från lets dance v

  1. Ana says:

    brun hade ho passat i kanske =)?
    Nästa gång jag ska till sthlm får du fixa mitt hår med.
    Ja, hennes hår blev jätte fint du är duktig Bobby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *