Enkla jul frisyrer som du själv kan göra hemma på 30min max

Här kan ni se när Sveriges största kändissajt jobbar med min Bobby Oduncu

Bobby visar snyggaste julfrisyren på Hannah Graaf!

11:00 den 23 december 2009

Bobby visar snyggaste julfrisyren på Hannah Graaf!

Spraya passén lätt innan du lockar den, det ger bättre stadga. Använd en spray som är lätt att kamma ut, som t.ex. min Bobbys Extreme Styling Spray. Locka sedan med plattång (eller locktång om du tycker det är för knepigt med plattången) genom att ta passén och vrida tången nästan ett helt varv. Förbered med att använda ett bra mousse till hårbotten, för att ge stadga innan föning. Bobbys Extreme Styling Mousse är ett utmärkt exempel! Toupera gärna från hjässan och uppåt (inte direkt i benan), med lätta drag, för att få volym. Gör gärna detta innan ni lockat klart de partierna, då man annars lätt separerar lockarna lite för mycket. När ni lockat klart hela håret så separerar ni försiktigt lockarna med en bredtandad kam och sprayar lockarna för stadga. Frisyr nummer ett klart! För att göra en lite mer oskyldig look så kan man kamma bak håret i en svans högt på huvudet. Kamma slätt på sidor och fäst med en gummisnodd. För att täcka över snodden, använd en lock från undre delen av svansen och tvinna runt gummisnodden, fäst med hårnål. Borsta försiktigt igenom svansen så att den får en slät och fin form. Forma gärna toppen så den blir lite rundare och mer kompakt. Såhär sött blir det med lite enkla medel! Avsluta med att spraya försiktigt så alla småhår lägger sig och toppen håller ihop. En tredje variant är att separera lockarna för att lägga ner dom lite snett åt sidan som en lättare uppsättning. Kamma lock för lock och lägg dom försiktigt mot hjässan, fäst med nålar. Fäst lockarna åt motsatt håll från benan för att få balans åt frisyren. Om ni t.ex. har benan från vänster till höger så ska lockarna ligga åt vänster. Har ni mittbena så kan den få ligga åt vilket håll som ni själv gillar. Avsluta med Bobbys Extreme Styling Spray. Såhär ser nu vackra Hannah ut från sidan! Och såhär ser det ut bakifrån. Låt fantasin styra er, men tänk gärna lite kringla eller varför inte julig lussebulle! Nu är Hannah klar för julmiddag och fest! Här med sötaste dottern Liv.

Hetaste kändisfrisören Bobby visar steg för steg hur du lyckas med snyggaste julfrisyren och hårmodellen är ingen mindre än vackra Hannah Graaf!

Om du hellre får frisyren fixad av professionella frisörer kan du ringa och boka en tid på 08- 406 01 81. Bobby och hans gäng gästar Zübeyde Simseks salong Hanky dolls på Linnégatan 19 vid �stermalmstorg i Stockholm tills ombyggnationen av Bobby´s Hårstudio på Drottninggatan 81 i Stockholm är klar. För mer information kan du kolla in:
Bobbys blogg och Bobbys hårstudio.

Kommentera Kommentarer: 8
http://www.posh24.se/bobby_oduncu  om ni klickar på bilderna så kommer en text av mig där du är henna fär lära dig bit för bit hur ankelt det är att göra dessa enkla hemma frisyrerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *