Erik Segerstedt goes blond.

Erik Segerstedt goes blond. Idag är jag så trött så det är helt sjukt, så trött så jag inte en lägger upp bild på mig.
Nu har jag ljusat upp håret på Erik och det vart skit snyggt, han fick en mer sommar look och Erik trivs jätte bra i den. Gillar ni oxå den nya färgen.?.? Jag ska hem nu eftersom jag inte jobbar idag förutom att jag kom in för Eriks skull. Jag måste hem och lägga mig i sängen en stund. Kommer att blogga lite mer när jag vilat mig. Ni kommer att få se video klipp jag gjorde med Erik nyss och självklart video inspelningen med Danny från tisdags. Puss så länge.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Erik Segerstedt goes blond.”

 1. Erik är ju såååååååå himla sööööööööt!
  Du får hälsa Erik att han är skitsnygg i sin nya look!

 2. neeeej, erik passar ju bäst i mörkt hår! =( kommer ihåg när han hade nästan svart, han såg så sjukt sexig ut då! när han kommer tillbaka nästa gång får du färga det så mörkt som möjligt bobby! 😀

 3. va f*n skriver du där uppe?? det kanske du som är homo??
  Erik blev asfin i sin nya frilla, jag Ã?LSKAR Erik!

 4. Jag tycker Erik blev skit snygg i håret !! du har gjort ett fantastiskt jobb Bobby !!!
  Du är världens bästa frisör ju !! synd att man inte bor i Stockholm för då hade jag lätt gått till din salong.
  Skit snyggt hår på Erik Segerstedt !!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *