Erik Segerstedt Sibel och Paow var på salongen idag

Idag började jag dagen med att ringa en taxi samt Erik Segerstedt för att jag försovit mig men det hade han oxå vilket var bra 😉 jag var nämligen uppe sent igår kväll och kom hem ca 03.30 tror jag. Var med min älskling Danny Saucedo och några vänner igår på East samt en privat tillställning så det vart sent.
Jag klippte Erik och hade Sibel direkt efter och jag passade på att filma bägge en snabbis när dom håller i min tränings dvd och berättar vad dom tycker om den samt att dom själva är med i den ;-)))
Efter det vart det fika och lunch med Paulina Danielsson Paow som oxå var i salongen och fixade naglarna:-)
Vi har inte lunchat innan och fet var super mysigt. Hann prata om lite allt möjligt samt en heldel om Miami LA och Paris Hilton, eller det var snarare Sibel som ville veta hur Paris Hilton var när vi träffade i Miami:-)
Efter det var det bara att fixa håret och hoppa in i taxi igen för att bege mig till T centralen och hann med tåget till Uppsala med 30 sekunders språng.
Jag sitter nämligen på tåget nu och ska till Uppsala där jag ska klippa på Scen. Det är Uppsalas årliga konferens som jag är bjuden på för att nån lycklig tandläkare har vunnit pris med mig samt min träningsdvd. Min tandläkare Isabelle kommer att vara där och ta hand om mig.
Jag bloggar lite senare ikväll igen. Kram kram Bobby Oduncu

20120417-153158.jpg

20120417-153217.jpg

20120417-153237.jpg

20120417-153324.jpg

1 reaktion på ”Erik Segerstedt Sibel och Paow var på salongen idag”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *