Facebook bra eller dåligt??

Snart ska jag lägga mig… Var nyss inne på Facebook och svarade på lite mail men jag har 970 mail på min inbox, det e sjukt för att jag brukar läsa så mycket som möjligt och raderar varje gång jag loggar in ca 50 mail men jag är väl inte inloggad för ofta eller så är jag väldigt populär heheheh men jag har ca 1600 vänner på min lista och jag känner över 1200 av dom, sen har jag över 1000 på min friends request, hjälå hur ska jag hinna med allt detta, ska försöka att läsa alla frågor många som skriver till mig på facebook……. FB är bra men ibland blir det lite för mycket för mig,,,,,, alltså hur hinner folk med Fb och 10st liknande sidor!!?!? Jag hinner bara med mitt jobb,, blogg,, träning,,, vänner,, familj,,,och nöjen
Ska försöka att ta tag i det imorgon eftersom jag är helt slut ikväll,,,,,, puss och kram
P.S Imorgon Måndag börjar allt om igen alltså en NYSTART! Lägger upp Tävlingen igen då allt vart raderat och så kör vi för jag har en massa skäna vinster att ge bort….

0 tankar om “Facebook bra eller dåligt??

 1. Rimona says:

  Hej! jag älskar din blogg den är grym, en fråga bara, måste man boka tid för att bli klippt av dig och hur mycket skulle det kosta i så fall? kramizar!!

 2. Madde says:

  Jag har en fråga till dig? Vad hade du rekomnederat mig att göra med mitt hår om jag lider av ärftligt håravfall på hjässan. Vet du något bra ställe att vända sig till eller jags kall köra det klassiska tuppkam eller dra av allt på 3 mm……
  MVH en desperat tjej

 3. Maggie says:

  Hej hej Bobby..
  Jag undrar fall du ska komma på påskfesten i Hallunda den 19:e??
  Jag vill så gärna att du kommer så jag kan ta en närmare titt på dig 😛

 4. Alicia says:

  Heej bobby..
  Jag älskar din blogg sjukt mkt..
  Jag har några frågor till dej.. Jag går på frisör linjen andra året,, men vi lär oss inte så mkt tycker jag.. Jag en tjej som har jätte lockigt hår, men vet inte hur jag ska fixa fin frisyr på den.. Den är tråkig, och jag plattar den hela tiden.. Skulle du kunna ge mej lite tips om hur jag kan fixa upp mitt hår ?
  Ha en trevlig dag nu.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *