Fan vad jag saknar sommaren och Ibiza

Fan vad jag saknar sommaren och Ibiza. Sitter på banken just nu och det är världens kö innan det är min tur och när jag tittar ut genom fönstret så ser jag massa snö och trafik. Vill verkligen inte vara hemma tiden som denna och speciellt då jag har så Jäkla mycket problem med branden och annat som strular runt omkring det. Längtar till stranden och livet på Ibiza där man kan drömma sig bort och glömma allt eländigt för stunden. Inte för att jag inte älskar mitt liv men ibland är det bara så jävla jobbigt då jag inte kan påverka vissa saker utan allt tar sån tid och vissa saker går bara inte att trolla. Ja det är jobbigt att vara Bobby Oduncu ibland. Så nu flyger jag iväg till Ibiza i mina tankar och hoppas jag landar mitt på stranden eller en fullsatt klubb med massa härliga människor. Alternativ tre är att jag landar hos min dröm prins på Ibiza om det är sent på natten haha. Ja tänk om man bara kunde flyga iväg med sina drömmar och vakna vart man vill. Ok Jorden kallar på Bobby O…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Fan vad jag saknar sommaren och Ibiza

  1. Rebecca says:

    Hejhej! Jag är jätte intresserad utav att vilja gå din frisörutbildning.. men har mailat er och även ringt då den som svarat ska ha lämna en lapp.. men har tyvär inte fått någon svar tillbaka sen mer än 1månad tillbaka.. tänkte bara kolla vad jag ska göra för att få tag på dig eller den som nu är ansvarig för utbildning. vore jätte snällt om du kunde höra av dig så jag vet hur jag ska gå tillväga.. jätte bra blogg föresten =)

  2. bobbys says:

    hej rebecka pga branden så måste vi ha stängt i skola denna termin och det är verkligen så tråkig för alla elever och mest trist är nog för mig… Så det har vart lite svårt att få tag i oss och att vi själva vetat vad som skulle hända….. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *