Fan vad jag vill ha egna barn.

Fan vad jag vill ha egna barn. Speciellt då jag haft syskonsbarn hela helgen och druckit 2glas vin då blir jag ännu mer kärleksfull hehe:) jag tror verkligen att jag skulle bli en toppen pappa:) tror inte ni oxå det.? Pappan som skulle vara cool med allt och alla kompisarna till mina barn skulle vilja vara med uncle Bobby:) får nästan tårar då jag tänker på egna fina barn. Ja ja ja ja nu ska jag ut och tänka på annat. Hörs sen puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Fan vad jag vill ha egna barn.

 1. ebba says:

  jo verkligen jätte bra pappa efter allt man har sett på gaybloggen och kissies blogg
  på gayklubben
  tro mig ”JÃ?TTE BRA”

 2. MichelleS says:

  Men då kanske du ska leta efter sina flickor och inte några små fjortisar som du ”spänner på” vid baren? 🙂 Menar inge dumt nu, utan bara snälla tankar.. Att du kanske borde tänka efter vad du gör för att hitta dem fina tjejerna? 🙂
  Vad vet jag.. Det är bara mina tankar, i en liten same flicka 🙂
  Man bestämmer ju själv hur man vill leva sitt liv!
  Ja, det hade fan varit roligt med en liten baby 🙂 Det är ju roligt med barn!

 3. Danielle says:

  Heej Bobby! 🙂
  Jag är en 16 årig tjej som läser din blogg dagligen och jag har inget annat att säga än att ”you rock” ! 😀
  Eller jag har faktiskt en fråga. Igår när du var på gayklubben skulle du inte ha varit hos Linda Rosing och träffat på lille Kean?
  Och sen en annan fråga vad tycker du om när Kissie slänger ut taskiga och elaka kommentarer om Linda i sin blogg?
  Kom ihåg du är bäst” <3 Många kramar, Danielle

 4. bobbys says:

  Svar till Danielle,,, jag var kvar sent hos min familj och södertälje,,, gick ut sent på natten efter det, men har ont i halsen idag och kommer inte att träffa kean på några dagar till jag blivit bra,,, jag gillar verkligen inte kissie sagt elaka saker om min bästa vän Linda men det vet Alexandra oxå om…. kram

 5. josefine says:

  Gud så fin bild på er 😉 Förstår att barn är en tanka som gör en glad. Du skulle bli en perfekt pappa och ditt barn hade varit lika cool och söt som du är. 😉 Tur att syskonen har barn så man får gosa med dom iallafall. Men en jätte fin bild på två sötnosar 🙂 Söta
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *