Färdig "runkad"

Färdig runkad. Nu har jag blivit färdig röntgad. Det gäller att inte ska skräck för att ligga i denna läskiga apparat. Tog 1 timma att göra det och jag somnade efter ett tag, fast det är världens oljud som låter. Det låter som om nån borrar dig i tänderna och hammrar dig i hjärnan , ljudet var jobbigt men jag har gjort detta förr så jag tänkte på en person som fick mig att glömma att jag låg där. Helt plötsligt låg vi på en härlig strand i thailand och myste, sen dök vi i turkos vatten med delfiner.
Ja ja nu ska jag sluta drömma och vakna:) förresten jag får väl förverkliga min dröm. Efter röntgen var klar så frågade jag om dom vill fotografera mig och läkaren sa att jag var den första som frågat om det. Jag frågar jämt alla möjliga om det, iallafall om jag är själv och vill ha ännu en bild på mig själv. Har flera tusen bilder på mig.
Nu är jag inne på focus och ska handla lite kläder för att jag vill ha nåt nytt vill imorgon då jag ska på blondinbellas studentskiva. Ska  bli riktigt kul imorgon. Jag har själv aldrig tagit studenten, gick ju en privat skola och då vart den ingen student 🙂 Så imorgon efter Borlänge blir det fest, mer om morgondagens planer får ni veta lite senare. Nu ska jag prova lite kläder och solglasögon puss Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Färdig "runkad"

  1. MP says:

    Att göra en magnetröntgen av ryggen går bra. Själv röntgade jag halskotepelaren och fick inte svälja under tiden jag låg där. 🙂 Gissa om saliv uppstod och jag svalde om och om igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *