färg Resultatet på Elita Löfblad vart skit snyggt:-)

 

Såhär vart färgen vi gjorde idag. Jag blekte slingor över hela för att hon hade gamla orange/guldiga partier over hela bakhåret sen färgade jag hennes lilla utväxt på 0,5cm hehe till en fin guldblond och till slut så nyanserade vi hennes hår lite kallare med en toning och det vart verkligen skit snyggt…. Vad tycker ni om färgen??

Denna färg gjorde jagh på Elita för länge sen , oxå snyggt men själv gillar jag hennes fär nu eftersom den ser mer dyr och lyxig ut….

Denna bild är några år gammal och här gjorde jag henne ännu blondare, hon är snygg i allt 🙂
Men vilken gillar ni bäst?? Alltid kul att höra vad andra tycker
Nu ska jag iväg till gymet på sats Odenplan för att träna med en (hemlig)vän 🙂
Hörs när jag kommer hem eller så bloggar jag lite från gymet men då bara bild på mig  Kram från MR BOBBY ODUNCU och Elita
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”färg Resultatet på Elita Löfblad vart skit snyggt:-)”

  1. Bobby! Kan du klippa håret i kanaler? Vill göra det men är skiträdd att det ska gå fel 😀 om du kan det så är jag redan påväg!

  2. Hej! E de svårt att få tid hos dig eller? Tycker du gör allt så jävla snyggt, jag har skit ful brun missfärgat typ hår just nu, lite ljusbrunt slash ljus rött slash lite mörkbrunt. Har ej varit blond innan men andvände färg från hm för ett tag sen. Jag vill ha den färgen som carolina gynning eller som hon sara somdu nyss färga. Jag har färgat håret hos frisören förut och tycker det blivit så jävla fult typ antingen grönt eller grått aktigt.. aa sugiga frisörer me andra ord. Kan du skriva nått inöägg om de för ja vill gå till dig.

    1. Hos mig är det lite svårare att få tid men inte omöjligt, fast jag skulle rekomendera mina kollegor som är sjukt duktiga och om det känns bättre så finns jag på plats och kan välja vilken färg dom ska använda på dig ;-.)
      krammmmmmmmm

  3. Hon är snygg i allt 😉 Men jag gillar den färgen du fixade på henne nu! Skulle själv vilja ha i en sån toning då mitt hår blivit alltför guldigt.. :S Får jag fråga va toningen hette? Skulle bli jätteglad om nån frissa i närheten av mig hade nån sån toning.. Bor ju då några timmar från din salong :S Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *