Fatburning med Carina Dahl. Nu efte

Fatburning med Carina Dahl. Nu efter en härlig dag på jobbet så står jag på bandet och bränner lite fett med vackra Carine som var med i bigbrother för 3år sen. Minns ni henne.? Hon vart tillsammans med snygga Anton som fick åka till big brother i Thailand. Nu tror jag ni minns detta detta snygga par och det är helt underbart för att dom är fortfarande ihop. Carina har varit sångerska i Norge senaste året och ska nu släppa en skiva snart i hela skandinavien, fan va kul. Efter gym ska jag bara hem tror jag men många av mina vänner vill att jag följer med på en stor fest på rose där några världskända dj ska spela ikväll. Jag vet att det kommer att bli kul och jag har lovat Sebastian som är manager och bokare åt flesta artister, tex kate ryan och andra stor artister men jag orkar inte. Hoppas han inte blir sur för jag lovade att komma dit med lite sköna vänner och jag råkade missa förra festen oxå. Sorry..

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Fatburning med Carina Dahl. Nu efte”

 1. Henne minns jag från Big brother, jag och mamma satt som klistrad framför tv:n. Vad roligt att dom fortfarande är tillsammans 🙂
  Ha en bra dag!

 2. Nope jag minns henne inte, men det gör inget.
  Fasen vad sugen jag är på att träna jag med när jag ser sånt här eller läser om träning, men jag kan inte fatta att man orkar va så lat som jag är..
  Jag måste iof vara hemma mellan 8-12 pga jobbet, jag är konsult på ett bemanningsföretag och dom kan ringa ut mig när dom vill under den tiden, men sen kan jag ju röra mig. Men av någon anledning trasslar jag in mig i en massa saker under dagen och kommer aldrig ut eller iväg. Hur svårt ska det va att springa lite eller powerwalka?!?! Usch vad lat jag är.. haha
  Kram på dig gubben

 3. Lite skrämmande att du skrev om Carina och Anton..
  Senast förra veckan så diskuterade jag och min man om just dem två – om de fortfarande är ihop, vad de gör nu för tiden, osv..
  Och nu fick vi ju svar på det.. =)
  Tack för en underbar Blogg..
  Kramar
  //Chatrine

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *