Fick en mördande massage. Fick just

Fick en mördande massage. Fick just massage av Claire som är legitimerad kiropraktor och massör. Självklart jobbar hon oxå på salongen No Limits, hehe mycket reklam för dom men dom är duktiga. Jag började med att säga att du får mer än gärna ta i för jag tål massor men det ångrade jag efter några minuter. Hon massera jätte skönt men tog i ordentligt på vissa ställen och man som jag är så sa jag inget haha. Jag kände mig verkligen skit ful idag och gör det fortfarande men det känns mycket bättre efter olika skönhets behandlingar. Hehe kolla in överdelen på min rumpa, eller hur är det het.?.?:) kanske borde visa hela nångång. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *