filmen 2012 är så bra. Sitter på bi

filmen 2012 är så bra. Sitter på bio nu med vänner. Aldrig sett en film med så mycket effekter som ser så verkliga ut. Ska fortsätta titta nu och skriver mer efteråt. Jag älskar filmen och det har bara gått 1timma. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “filmen 2012 är så bra. Sitter på bi

 1. Therese says:

  Hej Bobby.
  Den filmen vill jag också se, hoppas du kan lämna bra respons av resten också.
  Jag har en fråga till dig, jag hoppas att du kan hjälpa mig.
  Jag ska gifta mig nästa år och jag funderar på hur jag ska ha mitt hår. Kan du ge lite tips på vad man ska tänka på när man bestämmer bröllopsfrisyr.??
  Tack på förhand.
  //Therese
  tack för en mysig blogg.

 2. Gözde says:

  Hej Bobby,
  om man nu märkt att håret blivit lite tunnare och om man har långt hår.. vad tycker du att man bör göra? nu frågar jag just dig pga att du är expert på sånt.. vad bör man göra för att få tillbaka de tjocka håret man hade förr?? Vore så himla snällt om du svarade på min fråga vore så himla tacksam skall du veta:)!
  Mvh Gözde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *